Green Hotel

Hotel
***
Green Hotel is volledig gerenoveerd en wordt sinds kort gerund door een jong team dat met de juiste spirit van Green Hotel een kwaliteitsvol maar prijsbewust en duurzaam hotel maakt! Basiscomfort wordt gecombineerd met een klantvriendelijke service op maat van de wensen van de gasten. Green Hotel is een hotel voor actieve stadsbezoekers, mensen die in de stad zijn voor zaken, voor beurzen of congressen, voor natuurverkenning, voor toeristische bezoeken, voor gezondheid en wellness, voor sportbeoefening, … Aan deze mensen biedt Green Hotel een hotelverblijf met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding aan.
En last but not least, Green Hotel beschikt ook over cocktailbar "Roots" met een geschoolde barman die een breed assortiment aan bijzonder heerlijke cocktails serveert.

Parking: beperkte parkeerplaatsen van het hotel zelf, te reserveren € 12 dag. Langs het hotel kun je gratis parkeren van 18 -9 u. in de ochtend. Opgelet op donderdagochtend is het markt, er mogen dan geen auto’s meer staan vanaf 5 u. Er is eveneens een gratis parkeergelegenheid op 5 min wandelafstand. Huisdieren: niet toegelaten.

Faciliteiten: Alle kamers zijn voorzien van een tv en gratis thee- en koffiefaciliteiten. Jouw eigen badkamer is uitgerust met een douche of bad, een toilet en een haardroger. Het hotel beschikt over een lift en gratis wifi.

Plaats: Gelegen op wandelafstand van het station, midden het centrum. Dichtbij toeristische trekpleisters als C-mine, KRC- Genk, Bokrijk, fietsroutenetwerk,…


Faciliteiten
Bar/café/cafetaria
Extra babybed mogelijk
Internetaansluiting
Kinderstoel
Lift aanwezig
Microgolf
Snacks
TV op de kamer

Kamers en prijzen

1 nacht Standaard kamer
€ 75
1 nacht Standaard twin kamer
€ 75
1 nacht Single kamer
€ 65
Vanaf € 65,-