Breugelhoeve

Jeugdlogies
Bij Breugelhoeve staat "landelijk ontmoeten" centraal. Het aanbod aan activiteiten is geënt op de landelijke beleving. Fietsen, ruiteren, mennen, wandelen, spelen in de natuur, genieten van de omgeving.
Niet alleen voor individuelen, koppels of gezinnen, maar ook voor groepen, families, verenigingen of organisaties die zich thuis voelen op het platteland.
Voor mensen die belang hechten aan het buitenleven, aan het ontdekken van de rust van het platteland en aan de mooie band tussen mens en dier...bieden we een aantrekkelijke waaier aan activiteiten die zeker zal smaken.
De speeltuin en de knuffelboerderij zorgen voor veel plezier en lachende gezichtjes. Draaien, klimmen, klauteren, zwaaien en zwieren... je kan het er allemaal.
De grote kinderen amuseren zich op glijbanen, schommels, een kabelbaan en een waterspel. Terwijl de kleinste bezoekertjes dicht bij het terras een veilige en aparte speelplek vinden. Ook toegankelijke speelelementen zoals een zandplatform, waterelement en een kuipschommel ontbreken niet.
De speeltuin is vrij toegankelijk voor individuelen.
Wil je wat langer blijven, geen probleem!
Overnachten kan je in ons hedendaags verblijfscentrum, budgetvriendelijk maar toch met alle comfort binnen handbereik!
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Koetsenstalling
Microgolf
Paardenweide
Parkeergelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Zadelkamer