De twee papa’s Luk en Johan hadden een idee. Waarom gaan we niet eens een keer samen weg samen met de kids? Dat moesten ze geen twee keer vragen, op naar Limburg!

Snelheid maken

Mannen en snelle auto’s, dat blijft toch een combinatie die werkt. Het viertal zakte af naar Karting Genk om eens lekker het gaspedaal in te drukken. Zoonlief Ferris was op het begin wel een beetje zenuwachtig. “Maar daarna heeft die iedereen nog ingehaald”, lacht papa Luk.

Karter op Karting Genk

Van het circuit naar het water…

Suppen op het Schulensmeer, dat was de tweede activiteit van de dag. Hoeveel keer er in het water gevallen werd, is niet geweten, maar op het einde was iedereen er toch goed mee weg. “Het zonnetje scheen en het was lekker warm, dus het was ook niet zo erg als we in het water belandden.”

Twee sporters suppen op het Schulensmeer

… naar nog meer water

“We zijn gaan snorkelen.” Dat kan je doen in Todi, het grootste indoorduikcentrum van Europa. “Je zwom er tussen echt grote en mooie vissen.” Je hoeft geen duikexpert te zijn om hier terecht te kunnen. De instructeurs leren je het stap voor stap aan.

Snorkelaars in Todi bij Beringen

Conclusie?

Allevier hebben ze een topdag achter de rug. “Ik wist niet dat je al die dingen in Limburg kon doen.” En Ferris voegt daaraan toe: “Vandaag was echt een hele leuke dag samen met mijn papa.” Morgen is er gelukkig weer een dag om Limburg verder te ontdekken.