Demise of the Gricers

Ervaar hoe het is om in je eigen levensechte film of videogame mee te spelen! Dit is de volgende stap na escape rooms en spook huizen: een ‘real-life game’. ‘Demise of the Gricers’ dompelt je onder in het duistere verhaal van een groepering treinfanaten (Gricers), die hun menselijkheid dreigen te verliezen. Beleef samen met je vrienden, collega’s of familie een interactieve psychologische thriller die jullie tot het puntje drijft qua spanning en al jullie zintuigen op scherp zet.

"Durven jullie het aan?”

• Ontdek, infiltreer, sluip, vlucht, kruip, verstop en ‘blijf in leven’ tijdens deze bloedstollende beleving.
• Interactieve, mysterieuze, technische machines ontworpen door de Gricers.
• Een beklemmende, industriële en toch schitterende audiovisuele sfeer.
• Betreedt bijzondere locomotieven en wagons in een levensechte omgeving
• Professionele acteurs die meerdere personages vertolken.


Na het spelen van ‘Demise of the Gricers’ zul je merken dat je vol adrenaline en spanning zit én dat je trots op jezelf kan zijn dat je dit gedaan hebt! Dit is het ultieme uitje voor een teambuilding. Jullie groepsdynamiek zal in nieuwe situaties getest worden, samen met elkaar groeien en jullie band versterken. Door de velen situaties die ontstaan uit de door jullie genomen acties in het spel, valt er nog lang over de game na te praten en worden dit herinneringen om te koesteren

Individuele tarieven

  • Demise of the Gricers is speelbaar voor maximum tien personen die onderverdeeld worden in twee teams van vijf. Iedereen maakt een ander deel van de verhaallijn mee. Tickets worden per team verkocht.

    BEDRAG
    € 285 voor drie personen
    € 316 voor vier personen
    € 370 voor vijf personen

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m