In Brasserie Rongese (de oude benaming van Runkst) kan je genieten van traditionele gerechten op niveau met een goed glas wijn. Dit is het concept van sommelier Peter Merken. Hij wordt in zijn culinaire ambitie ondersteund door Cees van Corler, voormalig souschef van het iconische Scholteshof. Sinds augustus dit jaar (2021) is Marijn Carremans, ex-chef van Bistro Nano ons team komen versterken. Na een 6-jaar lange samenwerking in Bistro Nano gingen Peter en Marijn elk hun eigen weg maar nu kruisen hun wegen opnieuw! De wijn- en bier gourmands vinden hier ongetwijfeld hun gading. Peters persoonlijk geselecteerde wijnen en het uitgebreide assortiment Belgische speciaalbieren zorgen voor een extra troef. Eind 2019 werd dit voormalige café opgenomen in de Gault&Millau gids van 2020 met een score van 12/20. Eind 2021 werd Rongese beloond met een extra puntje in de Gaul&Millau gids van 2022 en bovendien ook opgenomen in de Michelin gids.
Verwacht een heerlijke en verse keuken voor een eerlijke prijs.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Vegetarisch aanbod