Brasserie De Kantine

Bij onze kindvriendelijke brasserie 'De Kantine' kan je terecht voor een drankje, een gezonde of snelle snack of heerlijke uitgebreide maaltijd!

Brasserie 'De Kantine' maakt deel uit van Sportcentrum De Soeverein, een modern sportcentrum dat naast de brasserie bestaat uit een gevarieerd zwembad en een up-to-date tenniscomplex.

Doordat we vlak naast het wandelgebied de Sahara gelegen zijn, vormen we ook de perfecte uitvalsbasis voor een mooie natuurwandeling of een fietstocht naar 'Fietsen door de Bomen' in Nationaal Park Bosland.
Als Gastheer van Bosland maken we deel uit van een netwerk van ondernemers die bezoekers en gasten kwalitatief informeren over Bosland: het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Wens je meer informatie over al wat er te beleven valt? We staan je graag te woord.

In de zomer kan je van op ons ruim terras van de prachtige omgeving genieten terwijl de kinderen kunnen spelen in ons verkoelend en fancy spraypark of de naastgelegen speeltuin.
Slecht weer? Geen probleem! Binnen hebben wij voldoende gezellige zitgelegenheid en zorgt ons indoor speelelement voor eindeloos veel speelplezier voor jouw kinderen.

Ook voor groepen hebben we een uitgebreid en uniek aanbod. Zo kan je bij ons terecht voor een groepsontbijt, -lunch of -diner zowel in buffet vorm als à la carte. Daarnaast verzorgen we met plezier jouw verjaardagsfeest, groepsuitstap, verenigingsavond of bedrijfsevent en dit indien gewenst zelf met een blik achter de schermen bij het zwembad en technische ruimtes.
Is jouw kind jarig? Maak dan gebruik van onze kinderfeestjes in combinatie met zwemmen.Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Picknicken kan mits consumptie
Snacks (beperkte kaart)
Speelruimte binnen
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verschoningshoekje of kindertoilet