La Maison de Marie

Vakantiehuizen
****
La Maison de Marie is een charmante, moderne, hyperuitgeruste vakantiewoning in de parel van Haspengouw. Heerlijk onthaasten, zalig ontwaken, avondlang genieten in het hart van de fruitstreek, met een adembenemend uitzicht over zuidwest Limburg.

De benaming is een eerbetoon aan het verleden van de woning, meer bepaald aan de oma van eigenaar Alex.

Marie was de verpersoonlijking van gastvrijheid, haar 9 kinderen (waarvan de mama van Alex de jongste dochter is) en vele kleinkinderen waren kind aan huis "op de Heuvel". De koffie stond steeds klaar, een stuk Limburgse vlaai was nooit veraf, de eetkamer of "goeie plaats" zat tjokvol op zon- en feestdagen. De oude notenboom in de tuin heeft de tand des tijds doorstaan en was de favoriete rustplek van Marie na een dagje werken in de moestuin of op de boerderij.

La Maison de Marie betekent Haspengouw beleven, pur sang! Laat je verrassen door de seizoenen heen van de pracht en glorie van de weidse velden en fruitgaarden. Kom zalig overnachten en heerlijk ontwaken, of avondenlang genieten van de rust en de stilte.

De koffie staat klaar, Marie liet jullie haar recept voor een heerlijke Limburgse rabarbervlaai na. Tijdens het seizoen vind je in onze tuin alvast de nodige stengels terug, de rest is aan jullie ...
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bedlinnen beschikbaar
Buggyvriendelijk
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine