Hotel Stayen

Hotel
***
Superior
Hotel Stayen in Sint-Truiden is ideaal gelegen ten oosten van Brussel en makkelijk te bereiken per trein of auto, vanuit de luchthavens van Brussel, Charleroi, Luik en Eindhoven. De omgeving in Haspengouw voorziet in een perfecte balans tussen zakendoen en ontspanning. Geniet na een drukke dag van een drankje of maaltijd in een van onze restaurants of ontspan in de spa, deze biedt u het eerste bio zwembad in Vlaanderen, alvorens u terug te trekken in uw comfortabele hotelkamer.
Op amper 100m van het hotel vind je één van Haspengouws mooiste wandelroutes, de bekende fietsknooppunten liggen op enkele minuten van het hotel.
Voor onze zakelijke gasten hebben we 35 vergaderzalen die voorzien zijn van de laatste audiovisuele snufjes. Het hotel beschikt over 77 kamers, waarvan 41 gedeeltelijk met zicht op het veld van STVV. Alle kamers beschikken over moderne faciliteiten zoals: airconditioning, flatscreen televisie, free Wi-Fi op de kamers, boxspring bedden en gratis koffie- en theefaciliteiten.
Er is een ruime ondergrondse parking waar u 2u15min gratis parkeert, alsook tussen 20u00 en 8u00 en op zondagen parkeert u gratis.
De site Stayen biedt eveneens een shoppingcenter, kapper, beautysalon en fitness.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Airco in de kamer
Bar/café/cafetaria
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Fitness
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Jacuzzi
Kinderstoel en servies
Kluis
Lift aanwezig
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Microgolf
Overdekt zwembad
Parkeergelegenheid
Restaurant
Rokersruimte
Rolstoelvriendelijk
Sauna
Snacks
Speeltuin buiten
TV op de kamer
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 100 – 150 personen
Vergaderzalen 150+ personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Vergaderzalen 50 – 100 personen
Winkel aanwezig