Het Wielenhuisje

Vakantiewoning
****
Zin om te onthaasten en te genieten van Me-time en We-time in een uniek vakantieverblijf ingericht met veel liefde en luxe? Kom alleen of met twee ontspannen in het viersterren Wielenhuisje (2021) te Zutendaal, het groenste snoepje van Vlaanderen. Geniet van de natuur, ontdek het blotevoetenpad of verken Limburg al wandelend of fietsend (op een elektrische Me&We-tandemfiets) door de bomen, het water of de heide. Een ontspannende vakantie in je eigen stukje natuur in de dorpskern.

Het Wielenhuisje staat op je te wachten in een groene tuin met overdekt terras, vuurplaats en BBQ. Wil je even langs de bakker, lekker gaan eten of een wandeling in het bos maken? Dan kan je te voet vertrekken vanuit het Wielenhuisje, want alles ligt op wandelafstand. Je kan hier ook elektrische fietsen huren en het Limburgse fietsparadijs verkennen. Wil je nog meer halen uit je vakantie? Dat kan! Kies voor arrangementen die staan voor Me-time en We-time!

Je gaat op vakantie in het Nationaal park Hoge Kempen, boordevol natuur! Je kan kiezen voor het avontuurlijke Blotevoetenpad in Zutendaal en genieten van de mooie uitzichten over de omgeving vanop de uitkijktoren! Beleef de cultuur van het mijnverleden, bezoek de entomopolis in Zutendaal of de Cosmodrome in Genk.

Bezoek Hasselt, Aken of Maastricht en beleef jouw vakantie in drie landen.

Pieter en ik vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw wensen om jouw vakantie tot een unieke ervaring te maken. We kijken ernaar uit om je te laten proeven van jouw Me-time en/of We-time.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Picknickservice
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine