B&B Crijbohoeve

B&B
***
De B&B maakt onderdeel uit van een paardenpension in het bosrijke Zutendaal. Dagelijks verzorgen we de paarden en kunnen de bezoekers kijken of meehelpen met het voeren van de dieren, vooral voor de kinderen is dit geweldig !
De kamers bevinden zich op de hooizolder van een typische Kempische langgevelboerderij van meer dan een eeuw oud. We hebben met veel geduld de oorspronkelijke structuur van het dakgebinte gerestaureerd waardoor de kamers een unieke uitstraling hebben. Uiteraard is het gebouw aangepast aan de hedendaagse vereisten op gebied van comfort en veiligheid zodat je zorgeloos van je verblijf kunt genieten.
De oude stallen van het gebouw werden omgevormd tot een gezellige ontbijt- en ontmoetingsruimte waar de authentieke gewelven terug in hun oorspronkelijke staat hersteld werden.
Viviane is een gediplomeerde ranger van het Nationaal Park en beschikt over een zeer uitgebreide kennis van de natuurbezienswaardigheden in het Park. Zij kan je tot in de details informatie geven over welke uitstappen en routes voor je het mooiste zijn. Desgevallend kan ze je begeleiden te voet of te paard om zo plekjes te zien die je anders niet zou vinden. Vooral de poorten van Kattevenia, Stationneke van As, de Mechelse heide en de Kikbeek/Salamander hebben geen geheimen meer voor haar.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Airco in de kamer
Bar/café/cafetaria
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Koetsenstalling
Microgolf
Paardenweide
Parkeergelegenheid
Picknickservice
Rokersruimte
Tuin toegankelijk voor gasten
Vegetarisch aanbod
Zadelkamer