Domein Tombos - verblijf Bloemige Beleving

Vakantiewoning
****
"Aan het Tombos" is een karaktervolle hoeve die heel rustig gelegen is en waar het heerlijk vertoeven is. Weilanden en bos, destijds zelf aangeplant op twee Romeinse tombes, omringen de boerderij en maken van wandelen een waar feest. Je kan van hieruit perfect aansluiten op ons Limburgse fietsroutenetwerk (knooppunt 183) dat in de buurt gelegen is. Het geheel is bovendien makkelijk bereikbaar via E40 (10 min.) en 10 min. van station Landen.
Een gedeelte van de stallingen, hooizolder en duiventil zijn omgebouwd tot drie ruime vakantiewoningen met alle comfort zoals tv, radio- en cd-speler, een eigen badkamer, eigen keuken met afwasmachine, oven, microgolf, ... Eén van de verblijven is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een groot terras. De andere is dan weer een grote loft met 3 slaapkamers en waarvan de badkamer zowel over een bad als een douche beschikt.
Je logeert in de voormalige hooizolder, omgebouwd tot een grote loft met alle comfort voor 6 personen (+ slaapbank 2 pers.) genoemd 'Bloemige Beleving' verwijzend naar de bloemige aardappel (maar waarvan ik gretig gebruik maak van de bloem om het interieur aan te kleden) in de badkamer beschik je over een douche en een bad, 2 lavabo's, toilet met op de hall nog een extra toilet.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Koetsenstalling
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Paardenweide
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vaatwasmachine
Wasserette
Zadelkamer