BelOrta Bloesembar

B E L E E F I N S T A N T H A P P I N E S S

Van 1 april t.e.m. zondag 14 mei 2023 opent de pop-up BelOrta Bloesembar midden in 't veld. Hier kom je tot rust na een heerlijke fietstocht of wandeling door de bloesemvallei. Het is er zalig relaxen in loungestoelen van de eerste zonnestralen. Ontdek er heerlijke streekproducten, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de reuzenletters 'Haspengouw.'

Honger of dorst? Wij hebben het allemaal. Van soep, croque, pasta tot uitgebreide bbq-formules en een stevig ontbijt op zondag. Enkel om te barbecueën of te ontbijten is reserveren noodzakelijk, dat kan via www.bloesembar.com/reserveren.

Deze unieke XXL loungebar heeft een doorkijkdak en is geheel gedecoreerd in hout, dat zorgt ervoor dat het ook extra gezellig is bij minder goed weer. Je kan ons best te voet of met de fiets bereiken. Ben je slecht te been? Dan staan onze gratis shuttlebussen voor je klaar. Alle redenen dus om een bezoekje te komen brengen.

Op zoek naar een teamactiviteit? Wat dacht je van een ballonvaart boven de bloesems? Of ben je als bedrijf nog op zoek naar een originele locatie voor een feest of teambuilding? Ook dan kan je onze bar afhuren. Contacteer ons voor meer info of voor een arrangement op maat via reservaties@bloesembar.com

Wie naar de BelOrta Bloesembar komt, zal zich nooit vervelen. Er is zoveel te ontdekken op en rond het domein. We lijsten hieronder alle randactiviteiten op.
- Kinderanimatie op zondag
- Kinderspeeltuin en springkasteel
- Gratis shuttleservice met leuke elektrische busjes
- Barbecueën met zicht op de vallei
- Dj op topdagen
- Zicht op reuzeletters ‘Haspengouw’
- Bloesemfietstochten in samenwerking met toerisme Sint-Truiden
- Bloesemwandeling van 3 of 8 km, op zondag begeleid met gids
- Bloesemballonvaarten
- Interactieve hondenwandeling op de laatste zondag

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
EHBO-koffer aanwezig
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Picknicken kan mits consumptie
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling