Camping De Boomgaard

Campings

In het idyllische Aldeneik (Maaseik) ligt Camping de Boomgaard. Hier kan je terecht met je tent, caravan of mobilhome. De camping ligt aan het fietsroutenetwerk vlakbij knooppunt 25 en in het prachtige bekroonde Rivierpark Maasvallei. Met het veerpontje ben je in een wip in Nederland om daar je wandeling of fietstocht voort te zetten. Ook het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op enkele kilometers. Het is de ideale uitvalsbasis voor je wandel of fietstocht.
Ben je een watersportliefhebber, dan is er de mogelijkheid om vanaf de camping te waterskiën, wakeboarden, suppen, kajakken en te vissen. Om het af te maken kan je van een wijnproeverij genieten op het bekroonde Wijndomijn Aldeneyck. Kamperen doe je op de oever van de slingerende Maas. Je verblijft er in een natuurpracht en komt tot rust als je uitkijkt over het water, op de grote grazers, de ontelbare watervogels of op de plezierbootjes op de Maas. De camping ligt tussen de jachthavens Heerenlaak en de Spanjaard en op 10 minuten fietsen van de historische markt van Maaseik. Restaurantjes en terrasjes op 50 meter. Wil je een dagje shoppen dan zijn Maasmechelen Village of Designer Outlet Roermond vlakbij.

Op de camping is er naast enkele vaste jaarplaatsen plaats voor 25 caravans of campers. Voor tentjes hebben we plaats op de rivieroever. Wij zijn het hele jaar toegankelijk door onze verharde plaatsen.

Logeer tussen de kersenbomen op deze klein maar fijne camping met zicht op de Maas. Ons publiek bestaat voornamelijk uit actieve rustzoekers die graag wandelen, fietsen of zich willen uitleven op het water. De camping heeft geen speeltuin.

Faciliteiten
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Lozingspunt
Parkeergelegenheid