Camping De Boomgaard

Campings
De mooiste plek in het Limburgse Maasland ligt op de Maasoever in Aldeneik bij Maaseik. Op Camping de Boomgaard komen alle troeven van de streek samen. Sinds 1968 kan je hier onthaasten of deelnemen aan waterrecreatie. Tussen Maas, wijngaarden en kersenbomen geniet je van de rust, van een goed glas lokale wijn en van het uitzicht op de vele reigers, wilde gallowayrunderen en konikpaarden. Na je overnachting zie je de zonsopgang over de Maas of de wijngaard. Wij kunnen ons geen betere start van de dag voorstellen.
Hier kan je terecht met je tent, caravan of mobilhome. Vanaf dit jaar hebben we ook 5 safaritenten. Onze tenten bieden plaats tot maximum 6 personen en zijn voorzien van een ruime woonkamer met een verrijdbare keuken. De safaritenten staan op een steenworp van het sanitair en hebben een eigen afwasplek. Alle tenten hebben een prachtig uitzicht over het water. De exellent tent haar terras hangt over de oever van de Maas.
De camping ligt aan het fietsroutenetwerk vlakbij knooppunt 25 en in het prachtige bekroonde Rivierpark Maasvallei. Met het veerpontje ben je in een wip in Nederland om daar je wandeling of fietstocht voort te zetten. Ook het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op enkele kilometers. Het is de ideale uitvalsbasis voor je wandel of fietstocht. Bevers spotten kan je aan de Mynecomplas vlak achter de camping.
Ben je een watersportliefhebber, dan bieden wij u de mogelijkheid om vanaf de camping te waterskiën, wakeboarden, funtuben suppen of kajakken. Om te vissen heb je je eigen hengel nodig. De camping ligt tussen 2 jachthavens en op 10 minuten fietsen van de historische markt van Maaseik. Restaurantjes en terrasjes op 50 meter. Voor de kleinere kinderen ligt Beverland op 1 km. Voor campers, caravans en tenten hebben we plaatsen aan het water en vanaf dit jaar ook unieke plaatsen die uitkijken over de wijngaard. Kleine trekkerstentjes logeren op de rivieroever. Wij zijn het hele jaar toegankelijk voor campers door onze verharde plaatsen.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Kinderstoel en servies
Lozingspunt
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Zwemvijver