Wandelingen Nieuwerkerken

Wist je dat je in onze gemeente verschillende mooie wandelingen kunt maken?

Nieuwerkerken is een landelijke gemeente, gelegen in het noordwesten van Limburgs Haspengouw. Uitgestrekte fruitboomgaarden bepalen hier het dorpsbeeld. Vooral in de lente, wanneer de fruitbloesems het landschap witroze kleuren, kan je genieten van een idyllisch panorama. Nieuwerkerken is een kleine, sfeervolle gemeente, met het hart op de juiste plaats. De vier deelgemeenten Binderveld, Wijer, Kozen en Nieuwerkerken zullen je elk op hun eigen manier verrassen.

Voor een dagje natuur ben je in hier aan het juiste adres. Je kan prachtige wandelingen maken, over holle wegen, doorheen zeldzame natuurreservaatjes, langs oude vierkantshoeves en molens, afgewisseld met weidse, adembenemende vergezichten.

Vier wandelingen starten aan het gemeenteplein, de andere twee vertrekken aan het buurthuis Ter Cose in Kozen. De afstanden variëren tussen de 5 km en de 12 km.

Vanaf nu kan je de wandelingen ook uploaden in je wandel-GPS. Als je niet over een GPS beschikt neem dan je smartphone mee op stap, dan kan je de wandeling via de kaart volgen.

Meer info vind je op onze website: www.nieuwerkerken.be

Individuele tarieven

  • /

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m