Vakantiewoning Etsrike

Vakantiewoning
*****
Op de grens van het Brabantse “Hageland” en het Limburgse “Haspengouw” bevindt zich op het grondgebied van de stad Halen de vakantiewoning Etsrike.
Deze vroegere veekoopmanshoeve werd na een grondige renovatie omgevormd tot een vakantieverblijf dat plaats biedt aan 20 personen.

In de woning kan men in de eetkamer, zithoek, ingerichte keuken, aperitief- en ontspanningsruimte de gelegenheid nemen om het -in groep- op vakantie zijn ten volle te benutten. Teneinde alsnog het nodige comfort en privacy van de verblijvers te waarborgen beschikt de woning over 8 ruime slaapkamers en 6 badkamers.
Naar buiten toe werd de woning voorzien van 2 grote terrassen, een binnenkoer met sauna en een ruime tuin met bbq. Verder zijn er nog de aanhorige weides en bos samen goed voor een oppervlakte van 5ha waarover men kan beschikken tijdens het verblijf.

De vroegere veestallen werden omgevormd tot 9 paardenboxen. Naast een rijpiste is er ook een ruime verharde parking voor het parkeren van trailers en/of vrachtwagens, hetgeen de woning tot de perfecte locatie maakt voor wie met zijn paard op vakantie wil.

De dienst Toerisme Vlaanderen onderschrijft de vele troeven van dit vakantieverblijf door het toekennen van haar "Vijf-sterrenlabel" aan Etsrike.

Vakantiewoning Etsrike is de ideale uitvalbasis voor het ontdekken van de verschillende natuurgebieden in de directe omgeving. Ook het aangrenzende fietsroetnetwerk is zeker een aanrader, evenals een bezoekje aan naburige steden zoals Diest, Sint-Truiden of Hasselt.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Buggyvriendelijk
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Koetsenstalling
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Paardenweide
Parkeergelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Sauna
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine
Zadelkamer