De Romeinse Katzei

B&B
****
B&B De Romeinse Katzei ligt aan één van de steilste hellingen die Borgloon rijk is. Vlak aan knooppunt 151 van het fietsroutenetwerk. Het is de ideale uitvalsbasis om te voet of per fiets het Doorkijkkerkje en De Zwevende Kapel te bezoeken. Onze B&B ligt pal in het midden tussen deze 2 bezienswaardigheden.
Wij beschikken over 3 luxe gastenkamers elk met een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet , handdoeken, handdroger en toiletartikelen. Een kleine attentie op de kamer is steeds voorzien.
We verwelkomen jullie met een welkomstdrankje .
De hele accomodatie heeft vloerverwarming en automatische ventilatie.
We hebben tevens een wasplaats voorzien waar jullie fietskleding kunnen wassen en latendrogen.
In de ontbijtruimte beschikken jullie over een honesty bar gevuld met streekbieren, wijntjes , fruitsappen, frisdranken en waters.
Het ontbijt bestaat uit streek- en huisgemaakte producten en wordt geserveerd in de ontbijtruimte of bij mooi weer buiten op het terras. Het ontbijt is in buffetvorm.
Of waarom niet eens een ontbijtje of een pic-nic in onze wijngaard ? Of met zicht op onze ezeltjes ?
Lunchpakketten , picknickmanden zijn op vraag verkrijgbaar.
Tijdens de zomermaanden voorzien we de mogelijkheid tot barbeque. In de winter maken we het binnen nog gezelliger niet enkel met een houtkachel maar ook met een gourmet.
Kleine gerechten zoals broodjes, soep, pasta, slaatjes zijn eveneens mogelijk.
Verken samen met onze ezeltjes het prachtige landschap van Borgloon.
Wij hebben voor jullie 3 luswandelingen uitgewerkt : Een eerste luswandeling van 7,5 km met als hoogtepunt het Doorkijkkerkje . Een tweede wandeling heeft De Zwevende Kapel als topbestemming. Een kleinere derde wandeling van 3 km maakt een fijne tocht langs romeinse wegen, fruitplantages en velden .
Even uitrusten van al dat fietsen en wandelen ? Blaas dan even uit op het terras met panoramisch uitzicht op de omgeving en onze wijngaard
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bar/café/cafetaria
Bedlinnen beschikbaar
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Microgolf
Paardenweide
Parkeergelegenheid
Picknickservice
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vegetarisch aanbod
Wasserette
Zadelkamer