Air-Bilzenn

B&B
Een unieke overnachting in een Antonov-AN2. De eerste vliegtuig B&B in België. Gelegen in het landelijke Eigenbilzen vind je Air-Bilzenn, de enige plaats in België waar je kan overnachten in een vliegtuig. Een unieke ervaring met een avontuurlijke toets, ideaal voor mensen die net dat tikkeltje extra willen!

Het vliegtuig is ingericht tot een B&B voor twee personen. Je hebt toegang tot het volledige toestel dat ingericht is met een 2-persoonsbed, minibar, tv met Netflix, Nespresso, wifi, airconditioning, etc. Buiten heb je toegang tot de privébadkamer met douche. Bovendien kan je heerlijk vertoeven in de tuin rondom het toestel met overdekt terras, waar je in de avond ook kunt barbecuen. Er zijn tal van leuke plekjes gecreëerd rondom het vliegtuig met een houtgestookte hottub. Ook kan je petanquen, darten of badmintonnen.

Bij de overnachting is ontbijt begrepen in de prijs. Tijdens jouw verblijf kun je de mooie fietsroutes van Limburg gaan ontdekken met de 2 fietsen die wij gratis ter beschikking stellen bij jouw verblijf.

Wanneer je bent ingecheckt in Air-Bilzenn, kun je genieten van een lekker glaasje bubbels dat door ons wordt aangeboden. Heb je een speciale gelegenheid te vieren? Dan bespreken wij dit graag vooraf met jou!

Please fasten your seatbelts, get ready for take off & enjoy the flight!
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Jacuzzi
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
TV op de kamer