Op deze tocht fiets je bijna drie uur lang maar liefst zestig kilometer. Je komt langs de mooiste bloesemlandschappen van Haspengouw. Diehards kunnen de rit in één keer volledig doen. Voor de mensen die liever geen zadelpijn willen, hebben we de video opgedeeld in drie stukken. Zo kan je drie dagen lang genieten van de bloesems.

Volg de volledige fietsroute

In deze video wordt de route 'Fruitige landschappen met pit' gefietst. Deze is 62 km lang en je bent 2 uur en 40 minuten aan het fietsen.

De eerste 35 seconden zie je enkele sfeerbeelden, dus dan heb je nog de tijd om water te nemen en je goed op het zadel te zetten.

Virtuele fietstocht door de bloesems | Visit Limburg

De fietsroute in drie etappes

De fietsroute kan je ook in drie etappes afleggen. De eerste twee etappes zijn telkens een uur, de laatste is 40 minuten lang. Op de kaart zie je telkens waar je op dat moment virtueel aan het fietsen bent.

Leuke extra: fietsfanaten met een smarttrainer kunnen de route rechtstreeks verbinden via de app van Kinomap, zodat de weerstand automatisch wordt aangepast aan het parcours op het scherm.

Indien de video's niet zichtbaar zijn, open deze pagina in een andere browser (Google Chrome, Mozilla Firefox,...).

Ik wil nog meer fietsen

Heb je de smaak te pakken? We hebben nog twee virtuele fietstochten voor je klaarstaan. Deze route leidt je langs 'Fietsen door het Water' in Bokrijk of ga 'Fietsen door de Bomen' in Nationaal Park Bosland.