Op deze tocht fiets je bijna drie uur lang maar liefst 60 kilometer. Je komt langs de mooiste bloesemlandschappen van Haspengouw. Diehards kunnen de rit in één keer volledig doen. Voor de mensen die liever geen zadelpijn willen, hebben we de video opgedeeld in drie stukken van een uur. Zo kan je drie dagen lang genieten van de bloesems.

De volledige fietsroute

De route die in deze video gefietst wordt, is de inspiratieroute 'Fruitige landschappen met pit'. Wil je dit na de lockdown in het echt fietsen? Sla de fietsroute dan op in Mijn reis door op het hartje te klikken.

Virtuele fietstocht door de bloesems

In drie etappes

Op de kaart zie je telkens waar je op dat moment virtueel aan het fietsen bent. Ideaal om inspiratie op te doen voor een uitstap na de lockdown.

Leuke extra: fietsfanaten met een smarttrainer kunnen de route rechtstreeks verbinden via de app van Kinomap, zodat de weerstand automatisch wordt aangepast aan het parcours op het scherm.

Indien de video's niet zichtbaar zijn, open deze pagina in een andere browser (Google Chrome, Mozilla Firefox,...).

Ik wil nog meer fietsen

Geen probleem! We hebben nog twee virtuele fietstochten voor je klaarstaan. Deze route leidt je langs Fietsen door het Water in Bokrijk of ga Fietsen door de Bomen in Bosland.