Hotel ZUID

Hotels
***
De warme gastvrijheid van hotel ZUID heeft ongetwijfeld met de Zuiderse roots van de gastvrouw en -heer te maken. Daarnaast leeft de stad Genk ook op diverse kleuren en geuren, ieder met zijn eigen passie. Ook in Hotel ZUID drink je Italiaanse espresso, deel je ’s avonds Zuiderse gerechten met elkaar, luister je naar zwoele Bossa Nova en plof je neer in het gezellig interieur met Marokkaanse accenten.
De 30 kamers van Hotel ZUID zijn gezellig ingericht, voorzien van een comfortabele badkamer met walk in douche, een safe, een tv en koffiefaciliteiten.
’s Morgens word je verwend met een uitgebreid ontbijt met lokale ingrediënten en ben je meteen klaar om het mooie Limburg te verkennen! Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt om de hoek. Je kan er eindeloos fietsen of wandelen... of ben je eerder fan van een duik in het diepe steenkoolverleden van Cmine? Hoe dan ook, in Genk kan je de wereld ontdekken. We beloven je een unieke mix van natuur, cultuur, gastronomie en actie... hou je klaar, want Genk raakt je diep!
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bar/café/cafetaria
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Kluis
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Microgolf
Parkeergelegenheid
Restaurant
Rokersruimte
Snacks
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vegetarisch aanbod