Het Oude Laer

Vakantiewoning
***
Wij, Jean-Marie en Marie-Josee Naome-Vanhaeren, zijn verheugd om jullie in onze vakantiewoning te mogen verwelkomen.
De vakantiewoning ligt in een rustige buurt op korte afstand van het centrum van Stad Bilzen. Biesonder boeiend! Tevens gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets, openbaar vervoer of wandelend..
De grote centra van Diepenbeek, Genk, Hasselt, Tongeren en Maastricht zijn op een boogscheut van de vakantiewoning verwijderd.
Wil je wat geschiedenis opsnuiven dan kom je in Alden-Biesen aan je trekken met de spektakels Mysteries ('s avonds) en Complot (overdag voor de jeugd).
In Bilzen kan je op de sportsite De Kimpel gaan zwemmen in het stedelijk zwembad, joggen op Finse piste, skaten in het skatepark en een balletje slaan in het gloednieuwe tennis- en padelcomplex.
Op minder zonnige dagen kan je met de kids naar de indoor speeltuin "Het Kinderryck" of snelheid maken in de indoor "Fastlane" karting.

De oude woning met een landelijk karakter is het bewaarde deel van een 150 jaar oude hoeve waar op artisanale wijze ladders werden gemaakt.
Het huis is op het gelijkvloers uitgerust met een keuken, woonkamer met eet- en zithoek, één badkamer met een douche, bad, 2 lavabo’s en toilet. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers respectievelijk voor 1 persoon (enkel bed), 2 personen (tweepersoonsbed) en 3 personen (3 enkel bedden).

We hebben een fietsenstalling waar je je eigen fiets kwijt kan en mag je gebruik maken van twee stadsfietsen. Op het terras vind je een tuinhuisje met een barbecue en vuurkorf (hout voorhanden).

Op 200 m kan je de melkveeboerderij van Patrick en Ingrid bezoeken.

Je wordt verwelkomt door de gastheer en gastvrouw op elk moment van de dag/nacht. We zijn steeds beschikbaar. Wij zijn jullie buren.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Buggyvriendelijk
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten