Stel: Je gaat met je bootje het water op vergezeld door vrienden en/of familie. Je meert aan in een gezellige jachthaven waar tal van leuke (water)activiteiten ter beschikking zijn en 's avonds zie je de zon in het water verdwijnen met een glaasje wijn in de hand. Klinkt dit voor jou als de perfecte vakantie? Dan is één van onze jachthavens vast iets voor jou.

jachthaven de spaanjerd

Jachthaven De Spaanjerd 

De Spaanjerd in Kinrooi is de best uitgeruste jachthaven van West-Europa en telt bijna 1000 ligplaatsen. Deze echte familiejachthaven heeft een verblijfpark, een speeltuin en een dagstrand. Op de plassen rondom kan je aan watersport doen. De jachthaven staat in directe verbinding met het internationaal waterlopennetwerk. Van kajuitjachten en zeilboten tot catamarans, allemaal welkom!

Jachthaven Heerkenlaak

Jachthaven Heerenlaak

Deze kleine jachthaven ligt middenin de ongerepte natuur én op een steenworp van het bruisende Maaseik. Twee vliegen in één klap dus! Heerenlaak telt zo'n 440 ligplaatsen en is, omwille van het gebrek aan snelheidsbeperkingen, vooral interessant voor motorboten. Je bereikt de haven via het internationaal waterlopennetwerk en door de verbinding met grote waterplassen kun je eindeloos watersporten.

jachthaven de meerpaal

Jachthaven de Meerpaal

Deze jachthaven in de Limburgse Kempen is direct verbonden aan het kanaal Herentals-Bocholt. Wil je even van boord gaan? Zeker doen. Rondom de haven vind je een heleboel mooie fiets- en wandelroutes. Om privacy en veiligheid te garanderen is de volledige haven omheind.

jachthaven 't eilandje

Jachthaven 't Eilandje

Jachthaven 't Eilandje in Neeroeteren biedt plaats voor vaste jachten en passanten en beschikt over een gezellige camping. Watersportliefhebbers kunnen terecht bij de kayak- en waterskiclub. Rondom de jachthaven maak je een heerlijke wandeling of fietstocht om daarna te eindigen in brasserie Fabulous met een heerlijk hapje en drankje.

Hoogtepunten

Jachthaven De Spaanjerd - Zonsondergang jachthaven De Spaanjerd

Jachthaven De Spaanjerd

het Maasland
Jachthaven Heerenlaak - Heerenlaak - luchtfoto

Jachthaven Heerenlaak

het Maasland
Jachthaven De Meerpaal - Jachthaven De Meerpaal

Jachthaven De Meerpaal

de Limburgse Kempen
Jachthaven 'T Eilandje - neeroeteren

Jachthaven 'T Eilandje

het Maasland
  • Toon op kaart
  • Bekijk als lijst
  • Toevoegen aan mijn reis