Meer dan 2000 km fietsroutenetwerk, dat is echt heel veel. En ook al zorgen de blauwe bordjes langs de fietspaden er wel voor dat verdwalen niet mogelijk is, het kan toch handig zijn om een overzicht te hebben van waar je je nu precies bevindt en waar je naartoe wilt. Dus stellen we je graag voor aan onze Fietskaart Limburg 2018-2019.

Op weg met de fietskaart - © Hans Put

Op weg met de fietskaart - © Hans Put

Op weg met de fietskaart

Op de fietskaart staat het volledige fietsroutenetwerk uitgetekend. Mét alle knooppunten, afstanden, fietsvriendelijke cafés, rustplekken en nog zo veel meer. We hebben er ook aan gedacht om de kaart van onscheurbaar en waterbestendig papier te maken, zo kan je ook bij iets minder goed weer onderweg zonder problemen de kaart bovenhalen (of als regenscherm gebruiken).

En er is meer

Bij de fietskaart hoort ook het fietsinfoboekje. 246 pagina’s met een overzicht van alle fietscafés en –logies, 10 extra fietslussen, ideale startplekken, fietsverhuurpunten, etc. Alle informatie die je nodig kan hebben tijdens je fietstocht, staat hierin gebundeld. Dat is nogal iet he!

Waar kan ik de fietskaart kopen?

De Fietskaart Limburg 2018-2019 is te koop voor 9,50 euro in alle toeristische infokantoren in Limburg, in de Standaard Boekhandel (ook online), AS Adventure, Fnac, bol.com en op www.mondikaarten.be.