Like
Kookworkshop met grotchampignon
In de eeuwenoude mergelgrotten van Riemst groeit een delicatesse: de grotchampignon van Dirk Jackers. Tijdens een kookworkshop brengen we deze smaakvolle grotchampignon naar de bovengrond en laten we je proeven én beleven hoe bijzonder hij is.
Wil jij ontdekken hoe lekker je kan koken met de grotchampignon? Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
In een kleine groep van maximum zes personen ga je, onder deskundige begeleiding, zelf aan de slag in het kookatelier van De Zwarte Stok in Millen. Je leert eenvoudige, maar verrassend lekkere gerechten bereiden waarin de grotchampignon de hoofdrol speelt. En ook andere lokale producten uit Riemst komen aan bod. Denk aan geitenkaas uit Membruggen, ambachtelijke jam van De Jambrouwerij of verse producten recht van bij de boer.
Samen proeven
Na het koken schuiven we samen aan tafel om te genieten van alle creaties. Het resultaat? Een gezellige culinaire ervaring waarin smaak, streek en samenzijn centraal staan.
Prijs
Basistarief: € 30.00
Like