Recreatieoord Wilhelm Tell

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je de nieuwe dag met een frisse start ingaat. Zeker op vakantie is het toch wel het doel om lekker uit te rusten. Limburg biedt op dat vlak voor iedereen het ideale verblijf. Ruime vakantiewoningen, luxueuze hotels, gezellige B&B’s en originele logeerplekken zoals je ze nergens ander vindt, zoals een tent die aan een boom hangt, een houten cabine zonder elektriciteit, een kampeervlot op het water. Vind de accommodatie die bij jou past.

Logeertips van de maand

recreatieoord wilhelm tell

9x logeren op maat van het hele gezin

Plan je samen met de kinderen een vakantie naar Limburg? Dan zijn deze logeeradresjes zeker een aanrader. Ga voor het comfort van een vakantiewoning of de gezelligheid van een vakantiepark.

>> Op vakantie in Limburg met de hele familie

hotelkamer hashotel hasselt

4 bijzondere hotels voor de cultuurliefhebber

Deze vier hotels hebben al zeker één ding gemeenschappelijk: cultuur en erfgoed zijn er nooit ver weg. Een trip naar de oudste stad van België of het Limburgse mijnerfgoed van dichtbij bekijken? Boek dan je verblijf in deze hotels.

>> Plan hier je culturele trip

B&B Guestrooms De Dubbelmolen Tongeren

5 logeerplekjes langs het fietsroutenetwerk

Limburg is de bestemming voor jouw volgende fietsvakantie. Deze 5 fietslogies liggen vlak langs het welbekende fietsroutenetwerk zodat je meteen goed uitgerust op weg kan.

>> Hier start je fietsvakantie