Belvoor

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je de nieuwe dag met een frisse start ingaat. Zeker op vakantie is het toch wel het doel om lekker uit te rusten. Limburg biedt op dat vlak voor iedereen het ideale verblijf. Ruime vakantiewoningen, luxueuze hotels, gezellige B&B’s en originele logeerplekken zoals je ze nergens ander vindt, zoals een tent die aan een boom hangt, een houten cabine zonder elektriciteit, een kampeervlot op het water. Vind de accommodatie die bij jou past.

Logeertips van de maand

vakantiewoning pelterheggen

5x overnachten in de Limburgse Kempen

Een trip naar het noorden van Limburg, dat is veel afwisselende natuur en vooral heel veel rust. Beleef de natuur te voet, met de fiets of op de rug van een paard. Zin in zo'n ontspannen vakantie in de Limburgse Kempen? Boek dan zeker jouw verblijf in een van deze vijf accommodaties.

Slapen in het Limburgse noorden >>

hotel van eyck maaseik

5x op hotel in de stad

Een citytrip in Limburg is iets bijzonders. Zelfs in de stad merk je de gemoedelijke en gastvrije sfeer die zo typisch is voor onze provincie. Deze vijf hotels liggen in het hart van de stad, zodat je de deur uitgaat en meteen kan doen waarvoor je gekomen bent.

Geniet van erfgoed, shoppen en heerlijk eten >>

 

vakantiewoning fossee

5x op vakantie naar Bosland

Bosland is het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen en het grondgebied van Fietsen door de Bomen. Deze accommodaties liggen op een boogscheut van Bosland en zijn dus de ideale vertrekbasis voor je al je uitstapjes in het groen.

Ga voor een groene vakantie in Bosland >>