Mardaga

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je de nieuwe dag met een frisse start ingaat. Zeker op vakantie is het toch wel het doel om lekker uit te rusten. Limburg biedt op dat vlak voor iedereen het ideale verblijf. Ruime vakantiewoningen, luxueuze hotels, gezellige B&B’s en originele logeerplekken zoals je ze nergens ander vindt, zoals een tent die aan een boom hangt, een houten cabine zonder elektriciteit, een kampeervlot op het water. Vind de accommodatie die bij jou past.

Logeertips van de maand

de molenhoeve in voeren

4x overnachten in de Voerstreek

De Voerstreek is zo een plekje waarvan iedereen die er geweest is unaniem zegt: dit is echt een prachtig stukje België. Wij kozen 4 vakantiehuizen van waaruit je deze mooie streek kan verkennen.

>> Laat je vervoeren

hotel mardaga in as

5 logeerplekjes voor jou en je trouwe viervoeter

Ga op vakantie in Limburg samen met je hond. Er zijn meer dan genoeg leuke wandelplekjes hier. Deze logies zijn niet alleen heerlijk vertoeven voor het baasje maar ook je hond voelt zich hier helemaal thuis.

>> Op vakantie met de hond in Limburg

Hasshotel in Hasselt

Hotels voor echte foodies

Een hartelijke ontvangst, een lekker zacht bed en dat gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Deze hotels bieden naast een goede nachtrust een culinaire ervaring aan.

>> Plan hier je culinaire trip