Vakantiecentrum De Lage Kempen (Camping)

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je de nieuwe dag met een frisse start ingaat. Zeker op vakantie is het toch wel het doel om lekker uit te rusten. Limburg biedt op dat vlak voor iedereen het ideale verblijf. Ruime vakantiewoningen, luxueuze hotels, gezellige B&B’s en originele logeerplekken zoals je ze nergens ander vindt, zoals een tent die aan een boom hangt, een houten cabine zonder elektriciteit, een kampeervlot op het water. Vind de accommodatie die bij jou past.

Logeertips van de maand

Zicht op hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen

De hotels met de lekkerste restaurants 

Een hartelijke ontvangst, een lekker zacht bed en dat gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Deze hotels bieden naast een goede nachtrust een culinaire ervaring aan.

>> Plan hier je culinaire trip

B&B Guestrooms De Dubbelmolen Tongeren

5 logeerplekjes langs het fietsroutenetwerk

Limburg is de bestemming voor jouw volgende fietsvakantie. Deze 5 fietslogies liggen vlak langs het welbekende fietsroutenetwerk zodat je meteen goed uitgerust op weg kan.

>> Hier start je fietsvakantie

recreatieoord wilhelm tell

9x logeren op maat van het hele gezin

Plan je samen met de kinderen een vakantie naar Limburg? Dan zijn deze logeeradresjes zeker een aanrader. Ga voor het comfort van een vakantiewoning of de gezelligheid van een vakantiepark.

>> Op vakantie in Limburg met de hele familie