Peer

Hou je van fietsen of wandelen? Ben je op zoek naar rust of een portie gezinspret? Ben je een dierenvriend of kunstliefhebber? Zet je tanden in het landelijke Peer, gelegen in het noorden van Limburg. Voor ieder zijn smaak!

Op pad in landelijk Peer

Verken al wandelend, fietsend of te paard het weidse platteland. De bewegwijzerde routes leiden je door bossen, boerderijen en andere landelijke decors. Wist je dat volgens sommige bronnen Pieter Bruegel de Oude in Peer geboren is? In het Bruegelmuseum bewonder je de reproducties van zijn meesterwerken.

Bezoeker kijkt naar een schilderij in het Breugelmuseum in Peer

Fun voor jong en oud

Breugelhoeve is een speeltuin, knuffelboerderij en belevingstuin in één. De geitjes, schaapjes, cavia’s en konijntjes doen kinderharten smelten. Tijd om af te koelen? In Aqua Mundo van Center Parcs Erperheide snorkel je langs tropische vissen, roetsj je door de wildwaterbaan en trotseer je aanstormende golven. Kleintjes plonsen in het kinderdoe- of babybad. En indoor speelparadijs BALUBA is er voor de avonturen van de allerkleinsten. Plonsen maar!

Gezin zwemt in Aqua Mundo van Center Parcs Erperheide in Peer

Nog meer adrenaline?

Overwin in Snow Valley de langste en steilste indoorskipiste van de Benelux op échte sneeuw. Voor de kleine skiërs is er een oefenpiste. Snowboarders leven zich uit in het fun park.

Skiër op de indoor skipiste Snow Valley in Peer