Altijd Limburgcheque

Geef eens een pakske Limburgs plezier cadeau! Verjaardagen, feestdagen, speciale momenten,… soms is de inspiratie voor een leuk en origineel geschenkje ver zoek. Met de Altijd Limburgcheque zit je altijd goed. Ontdek waarom dit meer dan een gewone cadeaucheque is.

Waar?

De Altijd Limburgcheque kan je op meer dan 1000 adressen gebruiken. Of je nu eens lekker wilt gaan uiteten of een nachtje wilt spenderen in een hotel, B&B of vakantiewoning, de ontvanger kiest zelf waaraan die de cheque opdoet. Je kan de cheque besteden in de Limburgse logies en restaurants.

Hoeveel?

Je kan de Altijd Limburgcheque perfect aanpassen aan de gelegenheid door de waarde te bepalen. Van minimum 30 euro tot maximum 500 euro. Nog een voordeel is dat het bedrag niet meteen in één keer of op één plek gespendeerd moet worden

Eenvoudiger kan niet

Daarnaast is dit het perfecte last-minute geschenk (voor alle vergeetachtige zielen onder ons), want direct na betaling zit de cheque in je mailbox. Je hebt dus enkel nog een blad papier en een printer nodig en je hebt je cadeau!

Geldigheid

De Altijd Limburgcheque is na aankoop 18 maanden geldig (niet verlengbaar). Meer informatie in verband met gebruik, geldigheid en algemene voorwaarden vind je hier.