Zomers in Limburg, net iets verrassender

De zomer in Limburg is net iets verrassender. Wandelingen in het groen, tenen in het zand, bruisende zomerterrassen, … alle ingrediënten voor een zomerse getaway. Alleen, met twee, met vrienden of familie, voor iedereen is er iets te beleven . Ben jij een verkoelende kikker, chille chinchilla of actieve aap? Of schuilt er een hele dierentuin in jou? Kies en mix jouw favoriete activiteiten.

Of kies uit de Limburg combo's op maat

Wakeboarden in Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem

Voor avonturiers

Ga op avontuur doorheen Limburgse hotspots en verborgen parels. Verken zoals een echte ontdekkingsreiziger de groene wildernis, raas aan hoge snelheid over het water en cruise langs slingerende wegen. Kies en mix jouw favoriete uitdagende activiteiten en haal de avonturier in jezelf naar boven.

Bekijk de Limburg combo's voor avonturiers

Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen

Voor cultuursmakers

Verdiep je in de tradities en geschiedenis van Limburg. Laat je meevoeren met de verhalen van kunstenaars, mijnwerkers, bokkenrijders en kasteelheren. Proef van de Limburgse cultuur en ga op jacht naar verborgen schatten. Heb jij de smaak al te pakken? Kies en mix jouw favoriete culturele activiteiten.

Bekijk de Limburg combo's voor cultuursmakers

Kinderen steken met een vlot de vijver over aan de Beverbeekse Heide in Hamont-Achel

Met de kinderen

Ravotten in het bos, op speurtocht door de mijnterrils of sjeesen van de (water)glijbaan? Dat klinkt als een ideale dag op kindermaat. Ga er met het hele gezin op uit in Limburg en ontdek al spelenderwijs onze verrassend leuke bestemmingen. Kies en mix jouw favoriete ‘kidsproof’ activiteiten en geniet.

Bekijk de Limburg combo's met de kinderen

De Slingerberg in Riemst is een bijzonder bochtige weg

Voor natuurliefhebbers

Spring in het zadel en verken de Limburgse landschappen vanop de fiets. Trap doorheen het bladerdek van de bomen en doorkruis het water. Trek je wandelschoenen aan (of schop ze net uit) en verken de wilde natuur. Tijd voor pauze? Installeer je voor een smakelijke picknick in het gras of strijk neer op een zalig terras in het zonnetje. Kies en mix jouw favoriete natuuractiviteiten en laat al je zintuigen prikkelen.

Bekijk de Limburg combo's voor natuurliefhebbers