Sentower Park

Sentower Park is gevestigd in Opglabbeek, centraal in de provincie Limburg en een 25-tal km van Hasselt. Het is ontworpen als een multifunctioneel park van ongeveer 10 ha met inbegrip van een state-of-the-art hippisch centrum.

Sentower Park is meer dan een hippisch centrum. Het is een park met een multifunctionele dimensie waarbij naast de paardensportbeoefenaars - zowel professioneel als recreatief - , ook zakenmensen, toeristen, wandelaars en fietsers maar ook gewone bezoekers van harte welkom zijn.

Sentower Park is, met zijn infrastructuur, grote parking en verschillende zalen, dé locatie voor al uw bedrijfsfeesten & events. Op elk niveau kan Sentower Park u een aanbod maken dat op de maat van uw bedrijf wordt afgestemd.

Voor de uitwerking van de events zijn er verschillende mogelijkheden, zowel indoor als outdoor.

Werken jullie met een eventsbureau? Geen probleem.. Nog geen ideeën voor een leuk event? Geen probleem… In elke situatie zal team Sentower Park jullie bijstaan met de nodige ondersteuning. Wij bieden u de kans om uw event te laten plaatsvinden op de prachtige terreinen van Sentower Park, maar kunnen u optioneel ook de volledige uitwerking hierrond verzorgen! Alles is mogelijk.
Maximale vergadercapaciteit:
30
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Main Arena458530001
Arena B30701497
Arena C2594
The Senterbar250
VIP Foyer500
Vip Tribune
Brasserie400150
Riders Bar500150
Meeting Room130
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Airconditioning
Beamer met projectiescherm of lcd scherm
Daglicht
Diner / lunch mogelijk
Flipchart
Geluidsinstallatie met microfoon
Gratis draadloos internet
Ligging in het Groen
Parkeergelegenheid binnen 100m
Videoconferenties
Whiteboard
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
64 km
Afstand luchthaven Zaventem:
94 km
Afstand luchthaven Luik:
62 km
Afstand luchthaven Maastricht:
35 km