ProMove

Architecturaal opvallend door de blokkendoos van witte zeecontainers. Binnenin verrassend comfortabel met alle state-of-the-art voorzieningen die noodzakelijk zijn om op een originele manier een meeting te organiseren.

Een creatieve team-bijeenkomst, een succesvolle productpresentatie, een inspirerend seminarie, al dan niet met een hapje of een drankje. Bij ProMove kan het allemaal, in een aangename en uitnodigende sfeer.

En wat het daarenboven extra interessant maakt? Om de meeting of presentatie te combineren met een leuke en leerrijke activiteit hoef je alleen maar het zebrapad over te steken. Op de rijvaardigheidspiste van ProMove leer en ervaar je wat je moet doen om je als bewuste chauffeur in het verkeer te begeven. Een groep van ervaren instructeurs staat klaar om je alle kneepjes te leren, in veilige omstandigheden en op een professionele ondergrond waarop verschillende risicosituaties worden gesimuleerd.

Contacteer ons vrijblijvend of breng ons een bezoekje. We overlopen met plezier alle mogelijkheden. Er staat altijd een kopje koffie voor jou klaar! Tot snel!
Maximale vergadercapaciteit:
30
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Meetingroom klein542241211
Meetingroom groot572383011
Theaterruimte572352411
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Airconditioning
Beamer met projectiescherm of lcd scherm
Daglicht
Geluidsinstallatie met microfoon
Gratis draadloos internet
Parkeergelegenheid binnen 100m
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
70 km
Afstand luchthaven Zaventem:
70 km
Afstand luchthaven Luik:
60 km
Afstand luchthaven Maastricht:
45 km