O-lit

Heb jij een vergadering, receptie, seminarie of ander event op de planning staan en zoek je nog een geschikte ruimte die inspireert en rust uitstraalt? Je speurtocht eindigt hier, want O-LIT heeft de ideale meetingruimte voor jouw team.

Onze karaktervolle vergaderzaal heeft een afzonderlijke lounge met eigen sanitair, zithoek en open haard en wordt omringd door de prachtige natuur. Met wat geluk zie je zelfs enkele hertjes ronddartelen. Wat heb je nog meer nodig voor jouw event?

O-LIT stelt een totaalpakket samen dat voldoet aan jouw wensen en noden. Met tal van mogelijkheden bereiden wij jouw persoonlijk event voor. Wil jij een halve dag vergaderen of een seminarie van een volledige dag organiseren? Kies jij voor een ochtend- of avondreceptie? Of zie jij een lezing of wandelmeeting in onze charmante tuin wel zitten? Alles is mogelijk in onze meetingruimte. Ook voor teambuildings (zelf te regelen) stellen wij onze lounge ter beschikking. Wil jij jouw event afmaken met een heerlijke brunch of catering op maat? O-LIT helpt je graag verder.
Kamers:
4
Max aantal personen logies:
8
Maximale vergadercapaciteit:
20
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Lounge783563020202014201
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Beamer met projectiescherm of lcd scherm
Daglicht
Diner / lunch mogelijk
Flipchart
Gratis draadloos internet
Ligging in het Groen
Parkeergelegenheid binnen 100m
Tuin
Hotelfaciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Snacks
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
68 km
Afstand luchthaven Zaventem:
68 km
Afstand luchthaven Luik:
66 km
Afstand luchthaven Maastricht:
57 km