Karting Genk

Het mooiste en grootste outdoor kartingcircuit van Europa? Dat ligt in Genk. Heel wat huidige F1 reden reeds op dit circuit, maar ook jouw werknemers of klanten kunnen hier zonder enige kartervaring op racen! Veiligheid staat steeds op 'pole position'. Zowel voor mannen, als voor vrouwen is dit een supertoffe en uitdagende activiteit!

"Business meets fun" bij Karting Genk, iedereen voelt zich hier even kampioen! Kies voor deze sportieve locatie in het groen, die zich leent voor meetings, incentives, bedrijfs- of klanten events, teambuildings, workshops én catering. Kies uit twee circuits en verschillende karttypes; afhankelijk van groepsgrootte en type gezelschap stellen we u een gepast voorstel voorop.

Mensen die het liever wat rustiger houden zijn welkom in brasserie A la Kart met een zicht op de kartingbaan. Hier kunnen trouwens alternatieve activiteiten (workshops) plaatsvinden.
Maximale vergadercapaciteit:
120
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Grote vergaderzaal1011311080707011
Kleine vergaderzaal41034020201
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Airconditioning
Beamer met projectiescherm of lcd scherm
Daglicht
Diner / lunch mogelijk
Flipchart
Geluidsinstallatie met microfoon
Gratis draadloos internet
Ligging in het Groen
Parkeergelegenheid binnen 100m
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
100 km
Afstand luchthaven Zaventem:
90 km
Afstand luchthaven Luik:
50 km
Afstand luchthaven Maastricht:
30 km