Het Eenhoornhof

Assessments, trainingen, brainstorms en andere in alle rust.

Een rustige uitvalsbasis voor een workation of een uitgebreid assessment of een diepgaande intake. Deze woning is ook uitgerust voor professionele doeleinden.

De met zorg samengestelde inrichting is zo opgebouwd dat deze locatie zowel voor privé- als professionele doeleinden aangewend wordt. Het Eenhoornhof gebruikt men ook om in alle rust kleinschalige seminars, workation, meetings, assessments, trainingen, screenings, workshops, brainstorm oefeningen en intakes te organiseren. De woning beschikt over gemeenschappelijke en individuele ruimtes in een gemoedelijk kader. De multi-inzetbaarheid van de ruimtes laat toe om ze aan te passen aan jouw wensen. Wens je te overnachten? De verschillende kamers met individuele badkamers zorgen ervoor dat je ook in een professionele context in alle privacy de nacht kan doorbrengen. Beamer en 2 flip charts zijn ter beschikking. Ruime parking voor 8 auto’s bij ons en extra privé parking voor 20 auto’s op wandelafstand.

Kijk ook naar de grote camperweide Mobi-Loon voor testen buiten of voor een feestje in de open lucht en naar het stroophuisje als je extra slaapplaatsen nodig hebt.

Stel gerust vragen of vraag om inlichtingen per telefoon, aan Stéphan op 0476 27 77 70 of aan Ann op 0473 49 99 95 of per e mail op info@heteenhoornhof.be.
Kamers:
9
Max aantal personen logies:
20
Maximale vergadercapaciteit:
15
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Het Eenhoornhof672421520201
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Beamer met projectiescherm of lcd scherm
Daglicht
Diner / lunch mogelijk
Flipchart
Gratis draadloos internet
Ligging in het Groen
Parkeergelegenheid binnen 100m
Smartboard
Tuin
Whiteboard
Hotelfaciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine
Wasserette
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
80 km
Afstand luchthaven Zaventem:
80 km
Afstand luchthaven Luik:
45 km
Afstand luchthaven Maastricht:
50 km