Hemelbrug - Vergader- en teambuilding locatie in het groen

Een vergadering, opleiding, brainstormsessie of workshop organiseren op een locatie die warmte, verbinding en rust uitstraalt stimuleert de openheid, creativiteit en samenwerking van je deelnemers.

Hemelbrug is een inspirerende plek midden in het groen. De 140 jaar oude boerderij werd volledig heropgebouwd. De karaktervolle inspiratieruimte biedt alle nodige faciliteiten en is ingericht met natuurlijke materialen. Grote ramen bieden zeer veel daglicht of zijn ideaal om je notities op te plakken :)
De binnenruimte heeft een capaciteit van maximum 30 personen.

Bij goed weer wordt meer gebruik gemaakt van de buitenfaciliteiten, die al even indrukwekkend zijn. De stretchtent biedt ruimte tot 80 personen. De frisse lucht en zuurstof in het brein zorgen voor een open ingesteldheid en doen ideeën stromen.

“De sfeer die hier hangt is bijzonder, moeilijk te omschrijven. Maar ik moet zeggen, het klopt helemaal. – A.S.-

Daarnaast kan je ook in Hemelbrug terecht voor een teambuilding dag.

Afhankelijk van de duur en het aantal personen wordt een programma op maat gemaakt. Bijlwerpen, een deathride, zoektocht in het bos, wandeling met de alpaca's of hou je van adrenaline een sprong van de pamperpaal of een stap in het ijsbad zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Kies je Hemelbrug als locatie? Dan hoef jij je dus nergens zorgen over te maken. Alle praktische zaken worden voor je geregeld. Let go and let it flow.

Na afloop kan je ervoor kiezen nog even te blijven ‘plakken’ in de supergezellige semi-outdoor bar. Of indien gewenst, brei je er nog een vervolg aan met een overheerlijke BBQ.
Maximale vergadercapaciteit:
30
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Inspiratieruimte923020153511
Orangerie4124820201
Strechtent (warme maanden)10151507575751
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Airconditioning
Beamer met projectiescherm of lcd scherm
Daglicht
Diner / lunch mogelijk
Flipchart
Geluidsinstallatie met microfoon
Gratis draadloos internet
Ligging in het Groen
Parkeergelegenheid binnen 100m
Tuin
Whiteboard
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
59 km
Afstand luchthaven Zaventem:
79 km
Afstand luchthaven Luik:
74 km
Afstand luchthaven Maastricht:
54 km