Ecco la Luna Reinvents

Ecco La Luna, of 'kijk naar de maan' in het Italiaans, is niet zomaar een leuke naam. Deze naam, en onze organisatie zelf, ontstond een 20-tal jaar geleden geïnspireerd door de film 'Man On The Moon'. Op de maan woont het zandmannetje dat kinderen laat dromen. En dat is exact de missie van Ecco La Luna: de dromen van groepen en bedrijven helpen realiseren.

Bewandel samen met ons een traject naar een doel via onze unieke oplossingen voor team development. We bieden steeds een veilig kader waarin elke deelnemer persoonlijkheid durft te tonen en vaardigheden durft in te zetten. Onze formats zetten de teams actief aan het werk en prikkelen hen net buiten hun comfortzone om zo ervaringsgewijs te leren.

We houden rekening met iedereen naar haalbaarheid van onze formats toe los van leeftijd, geslacht, culturele background, fysieke toestand ... We wensen een blijvende impact te creëren, waarbij ook het fun-aspect heel belangrijk is op een creatieve, speelse en vaak heel eenvoudige manier.

Formats die locatie-onafhankelijk kunnen: Welkom Bij De Mol, Team Robinson, Team Challenges, Farm Games, Soap Box Experience, Bamboe Experience, Domino Experience, Beyond Limits, Escape To Victory ...

Formats met een Limburgse toets: Kompel Games, City Games Hasselt, Windfarm, 2CV Rally's, Beeldhouwen met Mergel ...
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Nee
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
100 km
Afstand luchthaven Zaventem:
110 km
Afstand luchthaven Luik:
31 km
Afstand luchthaven Maastricht:
21 km