3VENTS

3vents heeft maar één missie: u en uw team een unieke ervaring laten beleven. Wij staan voor flexibiliteit, originaliteit en creativiteit. Onze specialisatie is de organisatie van teambuildings, incentive reizen en bedrijfsfeesten. Wij bieden een waaier aan programma's, voor elk wat wils. Afhankelijk van uw wensen werken wij een actief, cultureel of culinair programma uit. Of waarom niet een mix van al deze ingrediënten?

Stadsspelen, tochten met 2PK, Vespa, Twizzy, tandem of elektrische fietsen, workshops (chocolade, schapendrijven, eco-percussie, graffiti,...), culinaire wandelingen en nog zoveel meer. Geen enkel event is exact hetzelfde dan het vorige, wij luisteren naar u en brengen persoonlijke toetsen aan het geheel.

Wensen jullie de totaalorganisatie van een project dan kan dit uiteraard ook. Wij coördineren uw volledige event: van vastleggen van de locaties, de maaltijden, de activiteiten tot de afsluitende party en desgewenst het transport, alle zorgen uit uw handen. Wij kijken er alvast naar uit jullie bedrijf te leren kennen en hierna een leuk concept voor jullie te mogen uitwerken en verzorgen!
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Nee
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
74 km
Afstand luchthaven Zaventem:
78 km
Afstand luchthaven Luik:
62 km
Afstand luchthaven Maastricht:
51 km