Win een pak Limburgse prijzen!

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op één van deze fantastische prijzen! Wie weet sturen wij je wel op weekend naar Bilzen of bezoek je de nieuwste expo in het Gallo-Romeins Museum.

Hoe deelnemen? Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag, vul het formulier onderaan deze pagina in en waag je kans.
Veel succes!

1. Ultieme getaway in Bilzen

t.w.v. 500 euro
Nood aan een weekendje weg? Dan is het je geluksdag, want wie weet win jij een exclusief verblijf in Martin's Rentmeesterij. Dat wil zeggen: een romantische overnachting in een historisch kader, een viergangenmenu met aangepaste dranken én toegang tot de relaxatieruimte. Ook qua locatie kan je niet beter zitten, je verblijft hier vlak bij Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen.

Martin's Rentmeesterij in Bilzen

2. Een Bilzerse belevenis met de geschenkkaart

t.w.v. 250 euro
Het is een klein doosje gevuld met groots plezier. Rara, wat is het? De Bilzerse geschenkkaart, uiteraard. Bepaal zelf op welke manier jij Bilzen wilt bewonderen: via de elektrische groene wagentjes, via je smaakpapillen in de uitnodigende horecazaken of met een winkeltas in de hand.

Shoppen in Bilzen

3. Bezoek aan de expo 'De oudheid in kleur' in het Gallo-Romeins Museum

t.w.v. 100 euro
Breng met je familie of vrienden een bezoek aan de expo ‘De oudheid in kleur’ in het Gallo-Romein Museum in Tongeren. Laat je verrassen door kleurrijke reconstructies van Griekse en Romeinse beelden. Een ervaren gids leidt je rond, kinderen leven zich uit in het creatief atelier en je krijgt het mooie tentoonstellingsboek mee naar huis.

Expo Oudheid in kleur

Neem deel aan de wedstrijd en vul onderstaand formulier in

Deze wedstrijd loopt van 4 september 2023 t.e.m. 27 oktober 2023.

Wedstrijdvraag: Welk gerecht bestelt Maureen Vanherberghen in Casa Paglia?
Welke prijs wil jij winnen? (meerdere keuzes mogelijk)
Ik wil mij inschrijven op de algemene nieuwsbrief van Visit Limburg: