Win een pak Limburgse prijzen!

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op één van deze fantastische prijzen! Wie weet sturen wij je op een Romeins weekend in Tongeren, geniet je van een belevingstocht door de Limburgse wijngaarden of verblijf je binnenkort tussen de bossen.

Hoe deelnemen? Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag, vul het formulier onderaan deze pagina in en waag je kans.
Veel succes!

Expo Imperium Romanum in het Gallo-Romeins Museum

Romeins Weekend

Alle wegen leiden naar Rome, of in dit geval naar Tongeren. Hier wacht je een exclusief verblijf in de eerste stad van ons land. Je maakt kans op een overnachting voor vier personen in een viersterrenhotel (twee dubbele kamers), inclusief bezoek aan de verrassende expo 'Imperium Romanum' in het Gallo-Romeins Museum. Oh ja, een zalig ontbijt en geschenkpakket maken deze tweedaagse compleet.

Mand met Limburgse streekproducten

Beleving streekproducten

Ook nog nooit kennisgemaakt met onze uitstekende Limburgse wijnen? Lekker Limburgs brengt daar verandering in en neemt je mee op een belevingstocht voor twee personen door het Limburgse wijnlandschap inclusief proeverij. Na afloop ontvang je een geschenkmand, gevuld met het lekkerste van wat Limburg te bieden heeft. De perfecte prijs voor fijnproevers en levensgenieters!

Gezin op vakantie in Holiday Suites Houthalen-Helchteren

Waardebon voor een verblijf tussen de bossen

We hebben ze zo lang moeten missen, die memorabele vriendenuitjes en familieweekends. Daarom sturen we je maar wat graag richting het vakantiedomein van Holiday Suites. De comfortabel ingerichte vakantieappartementen - te midden van de bossen - nodigen uit om lekker op de bank te luieren met een glas wijn of een goed boek. Kortom dé plek om herinneringen voor het leven te maken.

Neem deel aan de wedstrijd en vul onderstaand formulier in

Deze wedstrijd loopt van 5 september 2022 t.e.m. 23 oktober 2022.

Wedstrijdvraag: wat is in Borgloon het lievelingsplekje van Geert Verdickt?
Welke prijs wil jij winnen? (meerdere keuzes mogelijk)
Ik wil mij inschrijven op de algemene nieuwsbrief van Visit Limburg: