Win een pak Limburgse prijzen!

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op één van deze fantastische prijzen! Wie weet sturen wij je een weekend het water op, geniet je van een wijnbeleving of fiets je binnenkort door de Limburgse natuur.

Hoe deelnemen? Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag, vul het formulier onderaan deze pagina in en waag je kans.
Veel succes!

Botel Ophoven in Kinrooi

Een weekend op het water

Koers varen naar een weekendje onthaasten? Stap aan boord bij Botel Ophoven en geniet van een driedaags verblijf op het water. Kapitein voor één dag? Jazeker! Tijdens een dagtocht met een elektrische StilSloep verken je het schitterende RivierPark Maasvallei, waar je overspoeld wordt door natuurpracht. 

Hotelkamer van Vinotel X in Tongeren

Wijnbeleving voor 2 personen: van Vinobar tot Vinotel X

Veni, vidi… vino. Van zodra je Vinotel X in Tongeren binnenstapt, krijg je zin in een glas wijn. Hier klinken we op het mooie leven. Na een goede nachtrust begint het: verpozen bij een luxe-champagneontbijt, gevolgd door een wijndegustatie. Voor ieder wat ‘wijns’.

Fietsers op het Limburgse fietsroutenetwerk in Kattevennen in Genk

Belevingsbon: trappend door het fietsroutenetwerk 

Genieten in het groen? Spring met jouw gezin of vrienden op een huurfiets van Fietsparadijs Limburg en maak samen een dorstige fietstocht naar de tofste picknickplekjes of fietscafés van Limburg. Proost!

Neem deel aan de wedstrijd en vul onderstaand formulier in

Deze wedstrijd loopt van 14 maart 2023 t.e.m. 5 mei 2023.

Wedstrijdvraag: Welk dier zag Gert eens in zijn volkstuintje passeren?
Welke prijs wil jij winnen? (meerdere keuzes mogelijk)
Ik wil mij inschrijven op de algemene nieuwsbrief van Visit Limburg: