Win een pak Limburgse prijzen!

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op één van deze fantastische prijzen! Wie weet sturen wij je op een culinair weekend in Hasselt, geniet je van een belevingstocht door de Limburgse wijngaarden of vaar je bij volle maan over de Maasplassen.

Hoe deelnemen? Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag, vul het formulier onderaan deze pagina in en waag je kans.
Veel succes!

Culinair weekend in Hasselt

Culinair weekend in Hasselt

Win een exclusief verblijf in het hippe HasHotel. Je overnacht in een luxueuze, stijlvolle kamer. Zin om na je shoppingtrip in Hasselt nog even te blijven plakken? Dat begrijpen we: ruil je waardebon in bij Maison Mathis, Trentanove, The Century of Het Cordaat voor een heerlijke lunch of diner.

Mand met Limburgse streekproducten

Beleving streekproducten

Ook nog nooit kennisgemaakt met onze uitstekende Limburgse wijnen? Lekker Limburgs brengt daar verandering in en neemt je mee op een belevingstocht voor twee personen door het Limburgse wijnlandschap inclusief proeverij. Na afloop ontvang je een geschenkmand, gevuld met het lekkerste van wat Limburg te bieden heeft. De perfecte prijs voor fijnproevers en levensgenieters!

Vaartocht bij volle maan

Vaartocht bij volle maan

Een ondergaande zon en een opgaande maan. Avondlandschappen glijden voorbij, met de rustige Maasplassen onder je. Beleef een bijzondere vaartocht met vier personen (zonder schipper) of met twee, plus een ervaren kapitein van Sailcenter Limburg.

Neem deel aan de wedstrijd en vul onderstaand formulier in

Deze wedstrijd loopt van 23 maart 2022 t.e.m. 15 mei 2022.