Ready, set, go... voor als je nu, meteen, direct wilt gaan Fietsen door de Bomen. We hebben al een aantal fietsroutes voor je uitgestippeld die passeren aan knooppunt 272, en dus aan Fietsen door de Bomen.

FIETSLUS 1: Fietsen door de Bomen in Bosland

Deze vlakke fietstocht doorheen het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen, toont je het beste van Bosland. In de schaduw van de bomen fiets je richting Fietsen door de Bomen bij knooppunt 272, een unieke fietsbeleving die je meeneemt naar de toppen van de bomen.

Bekijk deze fietslus

FIETSLUS 2: Van woestijn tot water

Deze vlakke fietstocht voert je langs de Sahara, een prachtige zandvlakte met waterplassen. Je fietst langs het kanaal Bocholt-Herentals en de natuurparel Blauwe Kei. Daarna fiets je in de schaduw van de bomen in Bosland richting Fietsen door de Bomen bij knooppunt 272.

Bekijk deze fietslus

FIETSROUTE: Van Fietsen door het Water naar Fietsen door de Bomen

Deze route verbindt de twee fietsbelevingen, Fietsen door het Water en Fietsen door de Bomen, met elkaar. Voeg dit stuk toe aan je fietsroute of maak er een meerdaagse fietsvakantie van. De terugweg kan je gemakkelijk zelf plannen met onze online routeplanner.

Bekijk deze route

Als je zelf geen fiets wilt meenemen, bij fietscafé De Groenen Hoek kan je er eentje huren.