Soms kan je echt nood hebben aan een flinke energieboost. In Limburg neemt de natuur daarvan al een groot deel voor haar rekening: een wandeling in een zuurstofrijk bos doet je volledig opleven. De wellnesscentra maken de ontspanning compleet.

Helemaal zen

We hebben maar één doel en dat is jou helemaal tot rust laten komen. En dat kan op een manier die jij zelf het liefste hebt. Houd je van massages? Top! Aanrader is de Maaslandse keienmassage. Liever niet al dat gefrunnik, neem dan een duik in het zwembad of ga lekker een halfuurtje zweten in de sauna.

Relaxvakantie

Wat fijn is, is dat sommige kuuroorden een arrangement hebben waarbij ze ook een overnachting aanbieden. Want ja, als je na je wellness meteen weer het drukke verkeer in moet, dat is ook jammer. Dan kan je dus beter een nachtje blijven. Na zo een korte relaxvakantie in Limburg kan je er dan weer helemaal tegenaan.

Elaisa Energetic Wellness - Elaisa Energetic Wellness

Elaisa Energetic Wellness

DILSEN STOKKEM
Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt je alles voor je totale ontspanning. Hier vind je de ruimte om te genieten en kan je tot in het diepst van je wezen tot rust komen. In synergie met de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen omringt de wellness je met verschillende stijlen en symbolen uit oeroude wereldculturen. De verstilling werkt door tot diep in lichaam en geest en helpt je om een nieuwe balans te vinden.

Kom door rust en zuivering weer terug bij jezelf en ontdek de essentie van het leven. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpt je daarbij. De grote raampartijen, terrassen en waterbekkens geven je onbeperkt uitzicht op de heuvels en de adembenemend mooie zonsondergangen aan de rand van het meer.

Kom met een bootje over het water of met de elektrische shuttle door het park. Word geraakt door de invloeden van onder andere de Maya’s, Inca’s en Egyptenaren. De wijsheid en schoonheid van deze culturen inspireerden het ontstaan van Elaisa in deze tijd. Geniet van een unieke, natuurlijke wellness-beleving en eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. Daarvoor kun je kiezen uit onze zorgvuldig geselecteerde holistische behandelingen en therapieën, of meedoen aan aanvullende activiteiten zoals yoga, tai chi, meditatie en inspirerende workshops. Bij Elaisa draait alles om jouw welzijn, beleving en zingeving.

Pure vrijheid, innerlijke rust en geluk creëer je zelf, door ervaring, met zelfkennis en vanuit je hart. Als Elaisa iets mag bijdragen aan jouw zelfrealisatie en harmonie, dan is onze missie geslaagd.
Lavendine Pure - de jacuzzi in de buitentuin

Lavendine Pure

GENK
Privé-Wellness (te reserveren met of zonder overnachting)
Zalig relaxen onder de sterrenhemel in de Finse sauna, of in een van de infra-rood zetels met kleurentherapie, samen onder de regendouche met scrubzout, ontspannen bij de vlammen van de open haard, een voetenbadje, lekker bubbelen in de buiten-jacuzzi, chillen in de relaxzetel in onze privé-tuin, een tapas schotel bestellen of een heerlijk drankje van onze drankenlijst... kies maar waarin jij zin hebt en...Geniet!

Onze privé-wellness is geschikt voor maximaal 6 personen.

De wellness kan enkel privé afgehuurd worden, er komt dus niemand anders in deze ruimte wanneer je deze gereserveerd hebt. Je kiest zelf of je badkleding wenst te dragen vermits de ruimte privé is.

De privé-wellness is met veel zorg ingericht...alle faciliteiten staan in connectie met elkaar, zodat je optimaal samen kan genieten.

Lavendine Pure is een relax B&B- privé-wellness waar de rust van onze gasten centraal staat. We vragen dan ook aan al onze gasten om deze rust te respecteren. Kinderen onder de 6 jaar zijn niet toegelaten in onze privé-wellness.

Feestjes zijn niet toegelaten in de privé-wellness.

Een flesje water en bites zijn steeds inbegrepen, evenals scrubzout en voetenbadzout.

Andere heerlijke dorstlessers of hapjes zijn terug te vinden op onze drankenlijst. Het is niet toegestaan eigen drank of eten mee te brengen naar de privé-wellness.

Je kande privé-sauna ook huren in combinatie met een ontbijt of massage! Check onze arrangementen voor leuke ideeën.