Soms kan je echt nood hebben aan een flinke energieboost. In Limburg neemt de natuur daarvan al een groot deel voor haar rekening: een wandeling in een zuurstofrijk bos doet je volledig opleven. De wellnesscentra maken de ontspanning compleet.

Helemaal zen

We hebben maar één doel en dat is jou helemaal tot rust laten komen. En dat kan op een manier die jij zelf het liefste hebt. Houd je van massages? Top! Aanrader is de Maaslandse keienmassage. Liever niet al dat gefrunnik, neem dan een duik in het zwembad of ga lekker een halfuurtje zweten in de sauna.

Relaxvakantie

Wat fijn is, is dat sommige kuuroorden een arrangement hebben waarbij ze ook een overnachting aanbieden. Want ja, als je na je wellness meteen weer het drukke verkeer in moet, dat is ook jammer. Dan kan je dus beter een nachtje blijven. Na zo een korte relaxvakantie in Limburg kan je er dan weer helemaal tegenaan.

Lavendine Pure - de jacuzzi in de buitentuin

Lavendine Pure

GENK
Privé-Wellness (te reserveren met of zonder overnachting)
Zalig relaxen onder de sterrenhemel in de Finse sauna, in de unieke zoutgrot, of in een van de infra-rood zetels met kleurentherapie, samen onder de regendouche met scrubzout, ontspannen bij de vlammen van de open haard, een voetenbadje, lekker bubbelen in de buiten-jacuzzi of zwemmen in de ecologische zwemvijver, chillen in de relaxzetel in onze privé-tuin, een heerlijk drankje van onze drankenlijst... kies maar waarin jij zin hebt en...Geniet!

Onze privé-wellness is geschikt voor maximaal 8 personen.

De wellness kan enkel privé afgehuurd worden, er komt dus niemand anders in deze ruimte wanneer je deze gereserveerd hebt. Je kiest zelf of je badkleding wenst te dragen vermits de ruimte privé is. Wil je zwemmen in de ecologische zwemvijver? Vermits deze ook toegankelijk is voor onze gasten, is dan het gebruik van badkledij verplicht.

De privé-wellness is met veel zorg ingericht...alle faciliteiten staan in connectie met elkaar, zodat je optimaal samen kan genieten.

Lavendine Pure is een relax B&B- privé-wellness waar de rust van onze gasten centraal staat. We vragen dan ook aan al onze gasten om deze rust te respecteren. Kinderen onder de 7 jaar zijn niet toegelaten in onze privé-wellness.

Feestjes zijn niet toegelaten in de privé-wellness.

Een flesje water en bites zijn steeds inbegrepen, evenals scrubzout en voetenbadzout.

Andere heerlijke dorstlessers of hapjes zijn terug te vinden op onze drankenlijst. Het is niet toegestaan eigen drank of eten mee te brengen naar de privé-wellness.

Je kan de privé-sauna ook huren in combinatie met een ontbijt of massage! Check onze arrangementen voor leuke ideeën.
Aquadroom Sauna & Wellness - Dakterras

Aquadroom Sauna & Wellness

MAASEIK
In Aquadroom Sauna & Wellness kan je in alle rust ontspannen en genieten.
Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplex waar je meteen een vakantiegevoel krijgt.
Je kunt gebruik maken van onze verschillende soorten sauna’s: Sauna Sanarium, Sauna Löyly en Sauna Kelo. Afkoelen doe je erna in de ijshut.
Er zijn ook een Turks stoombad of hammam, voetbaden en belevingsdouches.

Laat je voetjes verwennen door de Garra Rufa visjes tijdens de fishpeeling in onze Footspa. Helemaal gratis!
Ook een massagestoel staat gratis ter beschikking van onze gasten.

Tot rust komen doe je in de stille rustruimte met relaxzetels of in onze gezellige lounge rond de openhaard.
VIP gasten kunnen in onze lounge gebruik maken van gratis water, thee en koffie.

Op het dak is er een openluchtzwembad met bubbelbank en zijn er relaxbedden om af te koelen of te zonnen.

Geniet in onze eigen bistro van een gezonde maaltijd met een keuze uit salades, pasta’s, soep, broodjes of snacks.

Om je dag compleet te maken kun je kiezen uit verschillende massages, relaxatiemassage van het lichaam, rug-nek-schoudermassage, ontspannende voet- en beenmassage of een hotstone massage (reservatie verplicht).

Aquadroom Sauna & Wellness biedt haar gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van het reuze publieke zwembad aan een verminderd tarief. Voor maar € 4,- extra kun je gebruik maken van oa. het 25m bad (28° C) en het ontspanningsbad (31° C). Het ontspanningsbad is voorzien van massageligbanken, een jacuzzi, een heuse stroomversnelling, nekdouches en geisers.
In het zwembad is textiel verplicht.