Gaat je hart iets sneller slaan bij actuele kunst? Dan zal het aangenaam bonzen in Z33, hét huis voor actuele kunst. Sinds 2002 zoekt Z33 naar de grenzen van de hedendaagse kunst en vormgeving. Kom binnen en dompel je onder in deze boeiende wereld. Na een Z33 tentoonstelling kijk je zeker met een andere blik naar de dagelijkse dingen.

Binnen en buiten! Zonder eigen collectie blijft het tentoonstellingsaanbod nieuw en fris. Jaarlijks bieden we je drie grote en drie kleinere projecten aan die elkaar naadloos opvolgen. Hou je ook van buitenkunst? Z33 presenteert actuele kunst in de open ruimte, verspreid over heel Belgisch-Limburg.

Z33 maakt projecten en tentoonstellingen die bezoekers aanmoedigen om op een nieuwe manier naar alledaagse dingen te kijken. Projecten die vertrekken van het leven dat mensen leiden en de manier waarop onze samenleving omgaat met indrukken en prikkels.

Z33 is een uniek laboratorium en een ontmoetingsplaats voor experiment en innovatie. Als huis voor actuele kunst is zij een hefboom voor haar regio.

Z33 wil de wereld naar Limburg halen en Limburg aan de wereld tonen.

Individuele tarieven

  • € 10 = + 26 jaar
    € 5 = Kortingstarief voor personen met een beperking, UitPAS Hasselt, groepen vanaf 8 personen
    Gratis = – 26 jaar, ICOM, BILL-app (European Youth Card), Museumpas, Haspas, lerarenkaart

Groepstarieven

  • Een rondleiding boeken? Kom je met een groep? Contacteer ons via bezoeken@z33.be

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet