Villa Vitis

In het gezellige historische stadje Borgloon, gelegen in het glooiend Haspengouw waar alles ruikt en proeft naar vers, sappig fruit, bevindt zich ‘Villa Vitis’, feestzaal, restaurant en dé culinaire parel van Haspengouw.

Wil je een onvergetelijk feestje geven en ben je op zoek naar een originele, mooie en rustige locatie dan moet je zeker bij Vitis een kijkje komen nemen. Je wordt er onmiddellijk ondergedompeld in een rustige, huiselijke sfeer. Dit in combinatie met het prachtige uitzicht van op het terras over de vallei en de kruidentuin is de perfecte locatie voor zowel communiefeesten, verjaardagen, jubileums of gewoon een gezellig etentje met vrienden of familie.

En dat is niet alles … laat ons je feestje omvormen tot een culinair festijn. Bij ons kan je genieten van de hoogstaande kookkunst maar eveneens van een traditionele maar toch verrassende keuken met nét dat ietsje meer. Eén van onze grootste troeven zijn onze marktverse producten, gebaseerd op smaken uit de natuur.

Vitis biedt tevens sinds kort de mogelijkheid om een professionele vergadering of meeting te organiseren, dit al dan niet in combinatie met een lunch of diner.
Alles wordt op maat en in samenspraak met de klant georganiseerd zodat je zorgeloos kan genieten van een volledig gepersonaliseerd feest.
Voor elke gelegenheid waar behoefte is aan een sfeervolle locatie, in combinatie met lekker koken en culinair genieten, kunnen wij iets voor jou betekenen.

Wij verwelkomen je dan ook graag bij Villa Vitis!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
EHBO-koffer aanwezig
Groepen zijn welkom mits reservatie
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Verwarmd terras