Terroir Wijnbeleeftour Haspengouw

Beleef Limburgse wijn met ons!
Unieke beleving van het prachtige glooiende Haspengouw en zijn veelbelovende wijnbouw - zo actief als je het wil! We passen ons traject ook steeds aan aan het niveau van de groep.

TERROIR: Wandel, (elektrische) fiets, MTB, minibus, maar ook golfkarretje kan, zowel overdag als avondactiviteit! Voor vriendengroepen, als teambuilding, incentive. TERROiR heeft een aantal vaste formules (zie folder website), maar werkt evenzeer activiteiten op maat uit, eventueel met catering.

Wij zijn TERROIR! Terroir betekent 'bodem', in de wijnbouw verbreedt die betekenis tot (voor)geschiedenis, bouwsteen, kortom: de context van de wijn. Wij overtuigen je van de kwaliteit, bezoeken wijndomeinen, ontmoeten wijnmakers, en beleven deze prachtige streek met jou. Je komt op plaatsen die zelfs locals niet kennen, je proeft wijnen die nergens verkrijgbaar zijn!

Beleving, ontdekking, proeven, plezier in de opkomende wijnregio Haspengouw / Limburg. Ontdek en verbaas jezelf!

Onze standaardformules: wandeling, fietstocht (overdag en avond) duren met aansluitende proeverij bij ongeveer 4 u., de minibustour is een dagactiviteit van ca. 10 tot ca. 17 u.

Vertrekpunt: bij onze wijnhandel Brut, bij Alden Biesen, of naar afspraak
Individuele tarieven

  • Op aanvraag, maar neem een kijkje op onze site www.brutbrut.be/terroir voor meer info.

Groepstarieven

  • Vaste formules op folder www.brutbrut.be/terroir, maar contacteer ons voor maatwerk.

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m