Gault&Millau
Rosch 14/20
Rosch is een opvallende nieuwkomer en het soort restaurant waar we met plezier naartoe gaan dankzij de charmante, vlotte en enthousiaste bediening, de huiselijke sfeer en de smaakrijkdom van de gerechten. We schrijven dit alles op het conto van Glenn Ross en Nicole Schellekens die elkaar leerden kennen bij Peter Goossens, daarna naar de Australische vestiging van The Fat Duck trokken en, terug in België, naar Castor. Voor hun eigen restaurant kozen ze voor kleinschaligheid en een beperkte kaart. Het voorgerecht verrast al meteen door evenwicht en frisheid: licht gegaarde, gemarineerde makreel met komkommer, meloenradijs, avocado en friszure ponzusaus. Vervolgens een royaal stuk grietfilet met zeekraal, broccolini, gebrande prei, handgepelde garnalen en saus van visfumet en cognac. Opnieuw een rijke bereiding met voldoende smaakevenwicht. Meteen goed voor twee koksmutsen!

MICHELIN Gids 2018
Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken
Aquariumpjes op de tafels van een cosy zaak? Glenn en Nicole weten van aanpakken, dit dynamische duo heeft dan ook ervaring opgedaan in toprestaurants. De chef slaagt er telkens in om met een paar producten ware smaakbommen te creëren! Het samenspel van smaken is top, de gerechten zijn af. En dan die heerlijke desserts ...
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten