Openluchtzwembad Terlaemen met 60m lange glijbaan - peuterbad - waterloopmat - grote ligweide - kleuterspeeltuin - kleuterzandbak - voetbalveld - volleybalveld

Bij mooi weer is het openluchtzwembad alle dagen open van 11.30u tot 19.30u. Bij regen, koud of slecht weer is het openluchtzwembad gesloten.

Individuele tarieven

  • De coronacrisis gooide helaas onze planning voor de renovatie van het openluchtzwembad door elkaar. Maar uitstel is geen afstel! Op zaterdag 1 augustus 2020 gooien we de poorten met veel plezier open en kan je elke dag tussen 11.30 en 19.30 uur genieten van het verfrissende water en de 60 meter lange glijbaan. Liefhebbers van volleybal oefenen alvast hun smash, want we maken werk van een tweede beachvolleybal-terrein. Voor de allerkleinsten is er natuurlijk nog het apart peuterbad, een zandbak en een speeltuintje.

    Ook in het openluchtzwembad zetten we maximaal in op veiligheid en hygiëne. We gaan daarom voor een lagere bezetting op ons terrein, om zo iedereen in alle rust en met aandacht voor social distancing, te laten genieten. Daarnaast zal je online op https://heusden-zolder.ticketgang.eu toegangtickets moeten kopen. Voor een bezoek betaalt iedereen € 4 per persoon.

    De zomervakantie ziet er misschien wat anders uit, maar daarom niet minder leuk!

Groepstarieven

  • In deze uitzonderlijke zomer betaalt iedereen € 4. Alleen online reserveren zoals hierboven aangegeven.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Verschoningshoekje of kindertoilet