Mountainbiketochten

Zin om eens de prachtige natuurgebieden in en rond Midden-Limburg te verkennen met de mountainbike? Wij begeleiden tochten in deze adembenemende streek.

We nemen je mee langs de mooiste trails en kennen diverse parcours van beginners tot gevorderden. De ervaren mtb'ers onder jullie zullen zeker en vast volgende problemen op onbekend terrein zijn tegengekomen: GPS-file is toch niet zo accuraat als gedacht, de vaste routes zijn saai en niet goed aangegeven, toch eens kijken waar de singletracks uitkomen om dan toch terug te keren naar het begin van de weg... Allemaal geen probleem tijdens onze tochten! Iedere begeleider kent de streek als zijn eigen broekzak.

​Wij organiseren maandelijks een vaste begeleide tocht. Wil je een tocht maken op een andere datum? Geen probleem! Wij organiseren ook begeleide tochten op aanvraag het hele jaar door tijdens weekenden, feestdagen en schoolvakanties. Vertrek van zo'n tocht is mogelijk vanuit Kelchterhoef, Hengelhoef en De Holsteenbron (Teut).

Maandelijkse tochten vertrekken altijd om 10 u. aan vakantiedomein De Bosberg (Kelchterhoefstraat 10 in 3530 Houthalen). Deze tocht wisselt leuke singletracks af met enkele pittige klimmetjes en trails langs de mooiste natuurstukjes. Inschrijven voor deze tocht is noodzakelijk om voldoende begeleiders te voorzien. Wanneer er grote niveauverschillen zijn tussen de deelnemers zal de groep opgesplitst worden in twee of drie groepen respectievelijk beginners, enthousiastelingen en gevorderden.
Alle tochten zijn inclusief energiereep, sportdrank en bike wash met Dirtworker. Na afloop van de tocht is er mogelijkheid tot douchen.

Individuele tarieven

 • Maandelijkse tochten
  € 15 per persoon
  GRATIS voor leden

  Begeleide tocht op aanvraag
  € 20 per persoon (0-9 personen)

Groepstarieven

 • Begeleide tocht op aanvraag
  € 15 per persoon (10-15 personen)

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m