Ons concept

Maison-Blanche is al jaren een gevestigde waarde in Hasselt voor wie van heerlijk, uitgebreid en origineel ontbijten houdt. Sinds kort met een nieuwe variante van het “Deluxe” ontbijt, nl het “Feel good” ontbijt. Eitjes, spek, charcuterie, muesli werden oa op een originele manier vervangen door een fritata, bananen-en havermout pannekoekjes, extra vers fruit en granola.

’s Middags wordt een heerlijke lunch met verse producten geserveerd in een mooi, stijlvol kader, dat een huiselijke sfeer uitstraalt.

Bovendien spenderen wij bijzondere aandacht aan oa glutenvrije gerechten (Coeliakie). Dankzij onze digitale menukaart, kan je makkelijk op diverse allergenen, zoals bvb gluten, lactose of schaaldieren filteren. Voor ons is het belangrijk dat iedereen lekker, maar ook veilig eet!

Dit is pas echt "eten à la carte".

Op vrijdag -en zaterdagavond kan je kiezen uit onze uitgebreide à la carte kaart en onze suggesties. Genieten verzekerd! Het sobere maar trendy interieur, de gezellige terrassen en een aangepaste lounge of klassieke achtergrondmuziek brengen je meteen in een ontspannen sfeer.

Vergeten we daarbij zeker niet de super-vriendelijke en "chique" bediening.

Maison Blanche is de zaak om de dag ontspannen te beginnen, een leuke shop- of werkpauze in te lassen of stijlvol af te sluiten met een gezellig diner.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
EHBO-koffer aanwezig
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Verschoningshoekje of kindertoilet
Verwarmd terras