Een avond Leeuw Restaurant?

Dat is genieten van een keuken waarin klassieke gerechten een persoonlijke toets krijgen. Eentje waarin eigentijds, eigenzinnig en jeugdig kernbegrippen zijn. Uitzonderlijke smaakcombinaties in combinatie met een easy going atmosphere én het eigenzinnige karakter van chef-kok Laurens.

Bij Leeuw spelen verse, lokale en seizoensgebonden producten altijd en overal de hoofdrol. Ze worden herkenbaar gebracht, in al hun eenvoud. Geen onnodige bereidingswijzen. De ‘puurheid van de producten’ staat centraal.

Leeuw Restaurant, gelegen in het historische Lombardenhuys in de kapelstraat in Hasselt, is het nieuwste project van chef-kok Laurens Snykers. Alsook zijn sterrenbeeld. Hier kan hij culinair écht zijn ding doen. Hier brengt hij een keuken waar hij helemaal achter staat.

IMPRESSIES

Eigentijds.De klassieke toppers gecombineerd met de kooktechnieken van nu.

Leeuw Restaurant is in alles een mix van de klassieke basis met moderne en hedendaagse invloeden. Zowel qua keuken als qua interieur.

Eigenzinnig.Bij Leeuw zijn we vastberaden en gedreven om de perfectie te bereiken.

Onze absolute prioriteit is de kwaliteit van het product. Hierop sluiten we géén compromissen.

Jeugdig.Een avondje Leeuw hoort niet enkel lekker, maar ook chill en gezellig te zijn. Een easy going atmosphere waar ook sneakers welkom zijn.

Geniet samen met je partner, vrienden, familie, collega’s of zakenpartners van onze ‘luxueuze keuken met nen hoek af’.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Maaltijden aangeboden in de uitbating