La Source (Fine Dining restaurant)

LA SOURCE
TWEE MICHELIN-STERRENRESTAURANT IN LANAKEN, BELGIË

Niets op het bord berust op toeval!
Het gastronomische Restaurant La Source heeft twee Michelin-sterren en een Gault & Millau score van 17/20 punten en is één van België’s 40 beste restaurants. Chef-kok Ralf Berendsen serveert de mooiste creaties van de haute cuisine om te bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken, en dat wereldwijde culinaire invloeden samen kunnen komen in perfecte harmonie. Fijnproevers maken regelmatig een bedevaart naar het twee Michelin-sterrenrestaurant in Lanaken om zich te laten verwennen met gerechten van de chef zoals een Trio van Langoustine met Tandoori Masala, Miso en Couscous en Franse Foie Gras met Chinese Yuzu Tangerine en Belgisch gemberbier.

‘Service, sfeer & vakmanschap’
Het ambitieuze team van Restaurant ‘La Source’ staat onder leiding van Maître. Patrick Logister. Hij heeft een passie voor gastvrijheid, kwaliteit en innovatie.

Match made in heaven
De exquise wijnkaart van Restaurant La Source beschikt momenteel over ongeveer 400 wijnen. Sommelier Thijs van Sambeeck is de man die verantwoordelijk is voor de voortreffelijke selectie van deze heerlijke wijnen. Bovendien adviseert Thijs u met veel passie over de specifieke selectie wijnen welke zijn geselecteerd bij de originele kookstijl van Ralf.

De natuur als decor, de vogels als achtergrondmuziek
La Source kijkt uit over prachtige parkachtige tuinen en het Nationaal Park Hoge Kempen. Het terras van Restaurant La Source werd bekroond als België’s mooiste restaurantterras door de Gault & Millau gids in 2015 en het mooiste restaurantterras in Vlaanderen door FoodTaster in 2016 en is gedurende de warme zomermaanden de place to be.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 100 – 150 personen
Vergaderzalen 150+ personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Vergaderzalen 50 – 100 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet
Verwarmd terras