Tussen de bomen van Klankenbos zit een unieke verzameling klankkunstwerken verscholen. De kunstwerken zijn een prikkeling voor het oor en een streling voor het oog. Tijdens een bezoek aan Klankenbos word je uitgedaagd om op een bewuste manier met geluid en stilte om te gaan. Een bijzondere ervaring voor mensen van alle leeftijden. De omvang en de permanente toegankelijkheid van de collectie zijn uniek in Europa.

Iedereen is welkom in Klankenbos en kan het op eigen houtje verkennen – gratis, op elk moment van de dag. Wie alle geheimen van Klankenbos wil kennen, boekt best een rondleiding met gids. Een ideale uitstap met je familie, vereniging of organisatie. Voor kinderen organiseert Musica activiteiten op maat, zoals een muzikale schattentocht. Verder is Klankenbos het decor voor tal van kleine en grotere evenementen zoals nocturnes, muzische stages, enz.

! Let op: van 21 december 2020 t.e.m. 21 maart 2021 gaat Klankenbos in winterslaap.

Dit betekent dat het bos geopend blijft voor wandelingen, maar sommige klankinstallaties zijn tijdens deze periode niet werkzaam. Infopunt Radio Forest blijft dagelijks open van 8.00 tot 18.00 uur. Er vinden in deze periode geen rondleidingen of andere publieke activiteiten plaats. De werking start opnieuw bij de start van de lente. Boekingen voor rondleidingen vanaf 22 maart 2021 blijven mogelijk.

Voor een volledige ervaring nodigen we je graag uit voor het nieuwe seizoen, vanaf 22 maart 2021!

Meer info of vragen? Contacteer ons via info@musica.be.

Individuele tarieven

  • Gratis

Groepstarieven

  • Je kan ook - uiteraard tegen vergoeding - een rondleiding met gids of een kinderactiviteit reserveren. Alle info: www.klankenbos.be

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m