Kasteel Nieuwenhoven Bistro-Café

Gezellig komen vertoeven in de nieuwe bistro op het domein Kasteel Nieuwenhoven.

Gelegen in het hartje van Haspengouw kan je je hier te goed doen aan lokale streekbiertjes, frisse (non-alcoholische) cocktails of een tas heerlijke bio fair trade koffie van Gimo Caffè, de enige ambachtelijke Sint-Truidense koffiebranderij.

De uitbaters, Guy Ista en Monique Wathion, staan met hun jong team geheel ter uwer beschikking. Naast het uitbaten van deze oase van rust, zullen zij er ook regelmatig events, workshops of tentoonstellingen organiseren.

Like dus onze Facebook-pagina “Kasteel Nieuwenhoven”, en laat je onderdompelen in het beste van een creatief en stijlvol aanbod aan evenementen.

Verder is er de mogelijkheid om een hapje of versnapering te eten. Naast de klassieke spaghetti of pannenkoek, kan je je buikje rond eten aan smaakvolle lokale gerechten. Daarbij zal fruit uit eigen streek regelmatig als ingrediënt opduiken.

Wens je liever in groep of met je vereniging te tafelen? Dat kan! In de toekomst zullen wij een gevarieerde keuze aan mogelijkheden voorstellen.

Hierbij zal je in een groep van minimum acht personen kunnen genieten van een stevig buffet naar specifieke voorkeur. Ten slotte, is deze locatie ook de ideale speelomgeving voor (jonge) kinderen.

Wens je zelf, met je vereniging, bedrijf, school,…een workshop, concert, receptie of dergelijke te organiseren? Aarzel dan niet en geef ons een seintje. Dan kijken wij zo snel mogelijk wat we kunnen doen.

Tot binnenkort!!!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Picknicken kan mits consumptie
Snacks (beperkte kaart)
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet