Juul en Mia's historische route

Belevingstocht met Wietse Tanghe (Quiz me Quick, In Vlaamse Velden, Vriendinnen) en Sien Eggers (Eigen Kweek, De Ronde, Van Vlees en Bloed, Het Eiland).

De ietwat wereldvreemde ontdekkingsreiziger Juul en de hyperkinetische mug Mia nemen je mee langs de historische en culturele hoogtepunten van het stadje Peer. Deze wandelapplicatie op iPad biedt entertainment van begin tot eind. Wie waren de eerste inwoners van Peer? Hoe groot is de Reus der Kempen? Waarom hebben sommige oude woningen in het centrum een scherpe steen op de hoek? Juul ontdekt het op zijn manier en daagt je uit in een toffe quiz.

Tussendoor zoemt animatiefiguur Mia de Mug rond je oren. Ze vertelt honderduit over de muggenpopulatie in de stad, over blues en over oude en moderne kunst. Door het gebruik van dronebeelden bekijk je -samen met haar- de stad vanuit een apart perspectief.

Puik acteerwerk, fijne weetjes en dubbele bodems zorgen dat deze wandeling een absolute must is voor jong en oud.

Deze applicatie maakt gebruik van de nieuwste technologie:
Indrukwekkende augmented reality
Een gps-gestuurde kaart met automatische waarschuwingsgeluiden
Mini-zoektochten door middel van iBeacon-technologie

Een interactieve quiz met eindpuzzel
Facebookintegratie

iPads met de applicatie zijn te huur in het Toeristisch Onthaal op de Markt in Peer. Je betaalt een huurprijs van € 5 per iPad.
Je kan de applicatie ook op je eigen iPad gratis downloaden via de App Store.

Individuele tarieven

  • iPads met de applicatie zijn te huur in het Toeristisch Onthaal op de Markt in Peer. Je betaalt een huurprijs van € 5 per iPad.
    Je kan de applicatie ook op je eigen iPad gratis downloaden via de App Store.

Groepstarieven

  • /

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk